Yeezy ZebraWil je een paar Yeezy Zebra kopen? Is het je niet gelukt om een paar Yeezy Boost 350 V2 ‘Zebra’s’ te bemachtigen? Er zijn natuurlijk alternatieven! Sneaker liefhebbers die deze Yeezy’s willen hebben kunnen het beste webwinkels als Ebay of Marktplaats bezoeken. Lees meer over de Zebra’s en bijbehorende informatie.

Yeezy Boost 350 V2 Zebra

Adidas heeft recentelijk nieuwe Yeezy uitgebracht, de Yeezy Boost 350 V2 Zebra. Dit model heeft een sportieve uitstraling met zebra-achtige patronen en kleuren. Het model was in het verleden al uitgekomen maar is vervolgens weer op voorraad gebracht. Dit tot vreugde bij veel Yeezy fans maar ook tot teleurstelling bij anderen. Degene die het vorige model wisten te bemachtigen moesten er veel tijd of geld voor vrijmaken. Sommige lukten het niet om de Yeezy Zebra toendertijd te krijgen en zijn dolblij een tweede kans te krijgen. 24 juni 2017 kwamen de nieuwe Yeezy Boost V2 Zebra’s uit. Het model kwam voor een prijs van $220 op de markt.

Bekijk alle sneakers! (vanaf €18,50)

Bekijk op Bol.com

Volgens diverse bronnen waren de eerste Yeezy Zebra’s het snelst uitverkocht. De beperkte oplage van deze zwart met wit gestreepte sneakers was waarschijnlijk de rede dat Adidas een nieuwe lancering deed van bijna exact dezelfde Yeezy’s. Het vorige model bereikte namelijk prijzen, op onder andere Ebay, van wel $1500. In Nederland kon je bij 18 winkels de Yeezy Zebra kopen. België heeft 8 verkooppunten die deze Adidas sneakers verkopen. Mocht het je niet zijn gelukt om een paartje te bemachtigen, neem dan een kijkje op Marktplaats of Ebay. Helaas zal je dieper in de buidel moeten tasten, maargoed, de echte Yeezy fans liggen daar niet meer van wakker. Let wel op, het beste is om deze kostbare sneakers bij officiële verkooppunten te bemachtigen. Lukt dit niet, zorg dan dat je dergelijke aankopen via andere betrouwbare verkopers doet. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, stuur dan een berichtje naar ons!