Op zoek naar Adidas Yeezy V2 sneakers met de herkenbare ‘SPLY-350’ letters en cijfers aan de zijkant? Via officiële winkels zijn ze niet meer te koop. Lees op deze pagina alle informatie omtrent de Adidas Yeezy Boost 350 V2 sneakers en waar je ze online kan bestellen.

Yeezy V2 sneakers

Yeezy v2Op 24 september 2016 kwam de eerste Yeezy V2 sneaker van Adidas uit. Het was een begin van Yeezy Boost 350 V2 sneakers met ander design en kleurpatronen dan de voorgaande modellen. De eerste versie kreeg de naam ‘Beluga’ en hadden een prominente grijze buitenzool met herkenbare letters op de zijkant (SPLY-350’). 23 november 2016 vervolgde de serie V2 sneakers met modellen in koper, rood en groene kleuren en zwart gekleurde buitenzool.

Bekijk alle sneakers! (vanaf €18,50)

Bekijk op Bol.com

Op 17 december 2016 kwamen de Yeezy Boost V2’s uit in zwart met witte kleur. Drie maanden later kwam eenzelfde model in zwart met rood. De populariteit voor iedere V2 was enorm waarop Adidas op 25 februari 2017 de reeks continueerde met de zebraprint Yeezy’s en ‘Triple White’. De meeste Yeezy’s werden tegen retail prijzen van ongeveer $220 verkocht. De bovenstaande modellen zijn nu niet meer bij winkels te koop. Online kan je ze wel nog kopen via websites als Marktplaats.nl en Ebay.com. Echter, zullen de prijzen aanzienlijk hoger zijn. Veel Yeezy V2’s bereiken waardes in de honderden zo niet duizenden euro’s. De prijs is afhankelijk van het Yeezy V2 model, de maat en in welke staat ie verkeerd. Maat 42,43 en 44 scharen zich onder de meest populaire maten wat betekent dat je hiervoor meer zal betalen.

Ben je van plan online een paartje te bestellen? Zorg dat je zoveel mogelijk informatie van de verkoper weet te bemachtigen. Ebay.com wordt als een van de meest veilige websites aangeschreven omdat belangrijke verkoper informatie zichtbaar is. Zo zie je recensies en beoordelingen van voorgaande kopers. Kortom, neem een kijkje in hun assortiment!