Ben je op zoek naar de Yeezy Turtle Dove? De sneaker cultuur is een omgeving waar men passie en verzameldrang met elkaar kunnen delen. Een van de beste Yeezy’s zijn ongetwijfeld de Yeezy Boost 350 ‘Turtle Dove’ sneakers. Veel sneaker fanaten hebben helaas geen paartje kunnen bemachtigen. Op deze pagina bespreken we de Yeezy Turtle Dove en gerelateerde informatie.

Yeezy Boost 350 ‘Turtle Dove’

Yeezy Turtle DoveThe Yeezy Turtle Dove was een van de meest populaire Yeezy’s van Adidas. Een gewaagde opvolger van dit model was de Yeezy Boost 350 V2 Zebra editie. De Zebra series is in tegenstelling tot de Turtle Dove ‘n tweede keer uitgekomen. Hierdoor kunnen we wellicht concluderen dat de Yeezy Boost 350 Turtle Dove net iets zeldzamer zijn. De Yeezy Zebra’s zijn te herkennen aan de wit met zwarte strepen en hebben de letters ‘SPLY-350’ op de zijkant. De Turtle Dove editie heeft een pixelachtig patroon met wit/grijze kleuren en heeft veel overeenkomsten met de Zebra serie.

De Turtle Dove kwam uit op 27 juni 2015. Niet veel later kwamen eenzelfde soorten genaamd ‘Pirate black’, ‘Moonrock’ en ‘Oxford tan’ uit. Vrijwel alle Yeezy Boost modellen kregen een winkelprijs van $200. De Oxford Tan heeft lichtbruine kleuren, de Moonrock met groenige tint en de Pirate Black in zwarte kleur. Alle modellen waren een succes en zijn nu alleen nog tweedehands te koop tegen extreem hoge prijzen. Op Ebay.com vraagt men prijzen vanaf $1000 en loopt het soms op tot en met $4000.

Bekijk alle sneakers! (vanaf €18,50)

Bekijk op Bol.com

Op Ebay en Marktplaats zijn ze dus nog te krijgen. Echter, vragen verkopers absurd hoge bedragen en moet je bovendien opletten dat ze betrouwbaar zijn. Ebay.com is erg betrouwbaar aangezien je ‘seller’ informatie rechtsboven kan vinden. Je kan dus recensies en beoordelingen van voorgaande kopers bekijken. Via Marktplaats is het nogal riskant en is er een aannemelijke kans dat je opgelicht kan worden. Let dus goed op!

Kijk uit voor Yeezy-namaak

Lees ook eens: How To Spot A Yeezy 350 ‘Turtle Dove’ Fake.