Op zoek naar de Yeezy ‘Pirate Black’ Adidas sneakers? Deze zwart met grijze pixelachtige en rode elementen sneakers zijn ontzettend geliefd bij de Yeezy sneaker fanaten. Ebay.com en Marktplaats prijzen liggen tussen de $300 en $2900. Deze pagina is geheel gewijd aan de Yeezy Adidas 350 Boost Pirate Black editie.

Yeezy Boost 350 Pirate Black

Yeezy Pirate BlackThe Yeezy Pirate Black editie kwam voor het eerst uit op 22 augustus 2015. De sneakers hebben een prachtig zwart design met grijze elementen. De veters zijn grijs gekleurd met touwachtig design. De lip achterop de schoen is voorzien van een subtiele rode horizontale lijn. Na de Pirate Black editie is een vergelijkbaar model uitgekomen, namelijk de Yeezy Boost 350 V2 black/red editie. Deze sneakers hebben het motief ‘SPLY-350’ op de zijkant staan en kwamen in de winkel voor een prijs van $220. Dit model is geheel zwart en heeft ook eenzelfde lip als de Pirate Black editie.

Bekijk alle sneakers! (vanaf €18,50)

Bekijk op Bol.com

Black/Red of Pirate Black?

De Pirate Black en Black/Red edities van Adidas werden in twaalf officiële Nederlandse sneaker winkels verkocht. Men kon ze ook in België bij acht verkooppunten krijgen. Deze modellen zijn niet meer in de winkels te koop. Je kan ze wel nog online bestellen. Een van de meest bekende wereldwijde online webwinkels is Ebay.com. Daarnaast heb je in Nederland Marktplaats.nl en in België 2dehands.be. Ebay.com wordt als meest veilige optie gezien. Op deze webwinkel wordt namelijk veel informatie vrijgegeven over de verkoper in tegenstelling tot bijvoorbeeld Marktplaats.nl. Je ziet bijvoorbeeld de reputatie en beoordeling van voorgaande kopers. Op marktplaats dien je extra goed op te letten, met name door de geringe beschikbare informatie over de verkoper.

Het is de vraag of ontwerper en Hip Hop artiest Kanye West en Adidas een vervolg geven aan de Pirate Black of Black/Red edities. Op Productgids houden wij onze bezoekers zoveel mogelijk op de hoogte. Heb je vragen of opmerkingen rondom de Pirate Black Yeezy’s? Stel deze aan ons!