Yeezy Oxford TanHoe zit het nu met de Yeezy’ Oxford Tan’ editie van Kanye West en sportgigant Adidas? Wanneer Kanye geen muziek maakt ontwerpt hij sneakers voor Adidas. Een van de gigantisch populaire sneakers zijn de Adidas Yeezy Boost 350 Oxford Tan die op 29 december 2015 officieel uitkwamen. Maargoed, hoe zit het nu met deze sneakers? Waar kan je ze kopen? Hoeveel zijn ze waard? Vraagstukken die op deze pagina aan bod komen.

Yeezy Boost 350 Oxford Tan

Ben je op zoek naar de Yeezy Oxford Tan sneakers? Begrijpelijk, de Oxfort Tan, ook wel ‘OXFTAN’, heeft verschillende ‘shades of tan’ verspreid over de hele sneaker. Zelfs over de veters, schoenzool en lip achterop de sneakers. Het is een lichtbruine kleurcombinatie die wat weg heeft van militaire camouflage. De schoenzool is prominent aanwezig en loopt over van voor naar achterkant.

Bekijk alle sneakers! (vanaf €18,50)

Bekijk op Bol.com

Vrijwel alle Yeezy Boost 350 sneakers zijn op unieke wijze aan het publiek gepresenteerd. Zo hebben we beelden gezien waarop de schoenen tijdens het skaten en fitness gebruikt werden en sommige werden in Ketchup of chocolade gedipt. De Yeezy Oxford Tan sneakers maakten hun introductie in een unieke freestyle voetbalclip gespeeld door de bekende Philippe Gnannt. Deze videoclip laat zijn freestyle skills zien op de Neue Nationalgalerie in Berlijn. Kortom, Adidas en Kanye hebben ook bij deze lancering optimaal van marketing gebruik gemaakt.

Een dergelijke clip in combinatie met al bestaande naamsbekendheid van Adidas en Kanye drijven de prijs op. Op dit moment kunnen de sneakers alleen nog online via webwinkels als Ebay en Marktplaats besteld worden. De meest veilige optie is om via een officiële winkel de sneakers te bemachtigen. Aangezien dat bij de Oxford Tan niet meer mogelijk is, kan je het beste een kijkje nemen op Ebay.com. Echter, zullen deze sneakers in de honderden zo niet duizenden euro’s oplopen. Kortom, denk er goed over na en koop alleen bij een betrouwbaar adres.