Yeezy Boost 350De Yeezy Boost 350 werd op 27 juni 2015 voor het eerst wereldwijd gelanceerd. De schoen kwam uit in verschillende types. De ‘white’ en ‘grey’ Turtle Dove’, ‘Pirate Black’, ‘Oxford Tan’ en olivine die ook wel bekend is onder de naam ‘Moonrock’.

Deze Yeezy schoenen kwamen alleen uit bij officiële Yeezy kleding winkels. Alle bovenstaande Yeezy schoentypes worden uitgebreid besproken op deze pagina. Een van de Yeezy Boost 350 types is de Turtle Dove. Dit model heeft grijze en zwarte patronen met witte zool. Volgens diverse bronnen waaronder ‘de sneakerdon’ wordt dit model tussen prijzen van $800 en $2500 dollar verkocht.

Bekijk alle sneakers! (vanaf €18,50)

Bekijk op Bol.com

Yeezy Boost 350

Deze Yeezy Boost 350’s zijn vrij uniek in het design. Ze zijn bovendien de duurste Yeezy-schoenen van dit moment. De eerste versie kwam uit in 2015 en inmiddels is er ook een “V2”. Die tweede generatie kun je zien in de foto rechtsboven op deze pagina.

Alle Yeezy-schoenen zijn tegenwoordig van Adidas, nadat Kanye West ze eerst samen met Nike ontwierp. Inmiddels zijn Kanye en Nike uit elkaar gegaan door een onenigheid. Adidas maakt hier zeer dankbaar gebruik van door nu samen te werken met de bekende rapper en echtgenoot van Kim Kardashian.

Uitverkocht

Helaas – althans voor de liefhebbers – zijn ook deze Yeezy Boost 350-schoenen binnen mum van tijd uitverkocht geraakt. Nu kun je ze nog wel op Marktplaats vinden, maar ook daar zijn ze zeker niet goedkoop. De goedkoopste Yeezy-schoenen die we daar hebben gezien zijn namelijk zo’n 500 euro in vanafprijs. En dan heb je het over gedragen schoenen, dus niet “zo goed als nieuw”.

Je kunt natuurlijk wel altijd nog wachten totdat er weer nieuwe Yeezy-schoenen in de verkoop gaan. Bekijk ook onze pagina Yeezy kopen voor meer informatie over verkooppunten en nieuwe verkopen.

Bekijk alle sneakers! (vanaf €18,50)

Bekijk op Bol.com