Yeezy AdidasOp zoek naar Adidas Yeezys? Sportgigant Adidas en ontwerper Kanye West zijn sinds 29 juni 2016 bezig met het ontwerpen van sneakers genaamd Yeezy’s. Deze vruchtbare samenwerking heeft al meerdere populaire modellen op de markt gebracht. Denk aan de Yeezy Boost 350, Yeezy Boost 350 V2 en de Yeezy Boost 750 sneakers. De winkel verkoopprijs van deze modellen zit meestal tussen de $200 en $350. Echter, wordt de straatwaarde veel hoger geschat.

Yeezy Adidas sneakers

De straatwaarde van Yeezy Adidas sneakers ligt hoger door de beperkte oplages. Tijdens de lancering van nieuwe modellen worden vrijwel alle sneakers direct gereserveerd en verkocht. Daarna proberen sneaker fanaten bij officiële Adidas verkooppunten alsnog een paartje te bemachtigen. Lange wachtrijen ontstaan en veel mensen zullen teleurgesteld naar huis terugkeren. Echte liefhebbers kopen alsnog hun favoriete Adidas Yeezy’s via online kanalen als Ebay of Marktplaats maar betalen dan de hoofprijs. Dergelijke Yeezy prijzen kunnen tot wel duizenden euro’s oplopen.

Bekijk alle sneakers! (vanaf €18,50)

Bekijk op Bol.com

Een van de meest populaire Adidas Yeezy’s zijn de Yeezy Boost 750 modellen. Ze zijn in verschillende kleuren en designs uitgekomen en zijn nogal zeldzaam. Populaire series zijn de Yeezy Boost 750’s met fluorescerende zool en lichtbruine variant. Schoenen zoals de Yeezy Boost 350 en 350 V2 zijn een stuk lager en sportiever in design. De Yeezy Boost 350 kwam in ‘Pirate Black’, ‘Turtle Dove’, ‘Moonrock’ en ‘Oxford Tan’ uit. De Yeezy Boost 350 V2 zijn bekend met modellen als de ‘Beluga’ en ‘Triple White’ en diverse series met verschillende kleuren. Sommige V2 modellen zijn herkenbaar aan de streep met ‘SPLY-350’ aan de zijkant.

Nieuwe versies van Yeezy Adidas kan men zowel in Nederlandse alsook Belgische winkels kopen. Nederland telt ongeveer 12 officiële Adidas verkooppunten en België heeft 8 winkels die Yeezy’s aan de man brengen. Probeer de Yeezy’s via deze betrouwbare winkels te kopen. Zijn ze uitverkocht, neem dan een kijkje op Ebay.