Welke VR games kan je kopen? Op deze pagina geven wij een overzicht van
leuke spellen die met de Playstation vr gamesVR, HTC Vive, Oculus Rift en andere VR brillen bespeeld kunnen worden. Hierbij kijken we naar prijs, gameplay en winkels die ze verkopen. Een van de beste online winkels voor het kopen van VR games is Bol.com. Deze online groothandel biedt VR games voor prijzen vanaf €19,99 euro. Neem een kijkje in hun collectie of lees verder op deze of andere (sub)pagina’s voor meer informatie.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR games

Een aantal VR games die vanaf dit jaar te koop zijn op Bol.com zijn: Star Wars Battlefront, Easy Flight, EVE Valkyrie, Psychonauts in the Rhombus of Ruin, Ace Combat 7, 100ft Robot Golf, The London Heist, Final Fantasy XIV, Gran Turismo Sport, Worlds, Until Down: Rush of Bloods, Super Stardust Ultra, Rigs: Mechanized Combat League, Hustle Kings en diverse andere spellen. Dit zijn enkele spellen die uitkomen, naar schatting komen er nog zeker 150 spellen bij in de komende maanden. De keuze voor een van deze spellen zal natuurlijk lastig zijn. Daarom is het belangrijk om onze andere pagina’s te lezen aangezien we daar bij ieder spel extra aandacht geven aan de gameplay en prijs. Hierbij geven wij ook tips, adviezen en voorzien wij van alternatieven die wellicht beter of leuker kunnen zijn.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Met de komst van Virtual Reality verandert je game ervaring voorgoed. De VR bril games voegen een geheel nieuwe dimensie aan je game beleving toe. Op het moment dat je de VR Bril opzet en het spel binnenstapt verdwijnt de gewone wereld om je heen. Je bent onderdeel van het spel en als speler kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op kijken. De VR Bril games worden zowel voor Android als iOs ontworpen.

Er zijn verschillende VR Bril headsets op de markt verkrijgbaar die je in de gelegenheid stellen om een Virtual Reality spel te spelen. Samsung heeft speciaal voor de Galaxy 6 en 7 serie een eigen Headset ontworpen, terwijl je ook een meer betaalbare universele headset kunt kopen. Een kartonnen VR Bril headset koop je voor een paar Euro. Zeker als je niet zeker weet of een VR spel wel echt leuk is, dan zijn deze Virtual Reality Brillen prima om mee te experimenteren. Door een speciale VR app te downloaden kun je met vrijwel iedere smartphone, waar je ook bent, gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen op VR gebied.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril voor je PC. De ultieme Virtual Reality game ervaring doe je echter vanaf een vaste PC. De games die aangestuurd worden door je computer kunnen zwaarder zijn dan bij een smartphone. Het enige verschil is dat de VR Bril met een kabel aan je pc is verbonden en dat beperkt je enigzins in je bewegingsvrijheid. Aangezien de techniek nog steeds verder wordt verfijnd en verbeterd is het slechts een kwestie van tijd alvorens de kabel tot het verleden behoort. Dit soort VR Brillen zijn duurder dan de tegenhanger waar je je smartphone in kunt bevestigen, daar dient immers je smartphone als beeldscherm, terwijl de VR Bril voor je pc van een ingebouwd scherm is voorzien.

Deze VR games zijn bij meerdere winkels te koop. Denk aan Mediamarkt, Dixons, Gamemania, Beslist, Coolblue etc. Waarschijnlijk zijn er momenteel weinig VR spellen die tweedehands gekocht kunnen worden op Marktplaats. Enfin, wij van vrbrilkopen zijn met name gecharmeerd van de online winkel genaamd Bol.com. Deze winkel heeft regelmatig aantrekkelijk aanbiedingen en prijzen. Daarnaast is de klantenservice 24/7 beschikbaar waardoor u bij problemen of algemene vragen makkelijk daar terecht kunt. Neem een kijkje in hun assortiment of lees gerust verder op onze website. Mocht u een VR game bestellen, dan wensen wij u veel speelplezier.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com