Bent u op zoek naar een VR bril? Neem dan een kijkje op deze pagina waarin
wij een overzicht geven van de VR vr bril brillen die te koop zijn. De meest populaire en revolutionaire VR brillen zijn de HTC Vive, Oculus Rift en de Playstation VR. Op Bol.com worden deze te koop aangeboden voor schappelijke prijzen. VR brillen worden al aangeboden bij prijzen vanaf €25,00 euro. Neem een kijkje in hun assortiment of lees verder.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril

Een VR bril kiezen kan nogal moeilijk zijn. Er zijn namelijk veel verschillen soorten op de markt. Op dit moment zijn met name de statische of vaste VR brillen in trek. Het gaat hier met name om de PSVR, HTC Vive en Oculus Rift. Deze brillen zijn zeer geavanceerd en worden bestuurd vanaf een console of computer. De goedkoopste variant is de Playstation VR die in combinatie met een Playstation 4 functioneert. De PSVR is momenteel te koop voor een prijs van €399,00 euro. Deze VR bril kan makkelijk en snel besteld worden via Bol.com. Bol.com levert binnen een werkdag en bieden gunstige garanties. De HTC Vive en Oculus Rift worden gebruikt in combinatie met een Nvidia GeForce GTX 970 /AMD Radeon R9 290. Verder is een Intel i5-4590 / AMD FX 8350 vereist, of in ieder geval een vergelijkbaar presterende computer. Voor specifieke informatie per VR bril verwijzen wij u naar onze (sub) pagina’s. Hierin wordt diep ingegaan op de prestaties van elke VR bril en geven we tips en adviezen.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Verder zijn er nog diverse andere VR brillen. Denk hierbij aan de Merge VR, VR Box, Homido VR, Samsung Gear VR, Zeiss VR one, ColorCross, VR Shinecon, Google Cardboard en diverse andere merken. Aangezien niet iedere bril uitgebreid besproken kan worden, verwijzen wij u naar onze andere (sub)pagina’s. Hopelijk heeft u (globaal) bruikbare informatie ontvangen die de keuze een stuk makkelijker kunnen maken.

VR brillen