De VR bril van Xenos (VR bril Xenos) is absoluut een coole gadget. VR bril Xenos
Gemaakt van lichtgewicht kunststof is de VR bril geschikt voor vrijwel iedere smartphone van 3.5 – 5.6 inch. Ondanks de lage kostprijs van slechts € 12.99 laat de VR Bril van Xenos je op bijzondere wijze kennismaken met een fantastische virtuele wereld.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril Xenos

Kenmerken VR bril Xenos: Xenos heeft een Virtual Reality bril die geschikt is voor bijna elke smartphone. Probeer virtual reality zelf uit en zie hoe bijzonder het is om jezelf in een andere dimensie te begeven. Speel een te gek spel, begeef jezelf op avontuur in de woestijn of ga vogels spotten ergens in het oerwoud. Een VR bril is geschikt voor jong en oud en is daarmee hét ideale verjaardagscadeautje. De VR Bril headset van Xenos heeft ruimte voor een aansluiting voor je koptelefoon en je smartphone bevestig je door middel van handige zuignapjes in de headset. Boven op de bril zitten schuifjes waarmee je de lenzen op je eigen ogen af kunt stemmen voor een optimale beleving.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR games en 3D films

Met de VR Bril van Xenos speel je niet alleen op een ultieme manier uitdagende VR games. Het is ook mogelijk om de beste 3D films gewoon met je smartphone te bekijken. Voor de bediening van je smartphone, terwijl deze in de VR headset zit, is een aparte bluetooth controller wel zo makkelijk. Je kunt dan de bril op je hoofd laten en tegelijkertijd wisselen van app en door je telefoon bladeren. Download de handige VR apps en je bent klaar voor een geweldige ervaring. De VR Bril van Xenos kun je in de webshop bestellen. Je kunt dan de volgende (werk)dag de te gekke gadget uitproberen. Na je bestelling ontvang je een Track & Trace code, zo weet je altijd waar je bestelling zich bevindt. Indien je dat makkelijker vind kun je ook bij de dichtstbijzijnde Xenos winkel een VR bril kopen of daar je bestelling ophalen.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com