Een VR bril video zien? Met behulp van een Virtual Reality bril vr bril video
kun je tegenwoordig op YouTube video’s kijken. Speciaal voor VR zijn er een aantal apps ontwikkeld, zodat je in de video de gelegenheid krijgt om om je heen te kijken. Een VR Bril video laat je muziekvideo’s en andere video’s op een compleet andere manier ervaren.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril video

Waarom koop je een VR Bril video? Virtual Reality is in opkomst en het aanbod zal in de toekomst alleen maar toenemen. Dit op het gebied van games, films als video’s. Een VR Bril video stelt je op dit moment in staat om zowel met je smartphone als beeldscherm een sensationele ervaring op het gebied van video ervaring op te doen. Om te kunnen kijken heb je alleen een VR bril headset nodig waar je smartphone in past en een geschikte VR app voor video’s te downloaden. Bevestig je smartphone in de VR bril en je reis is begonnen.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Hoe duur is een VR Bril?

Een eenvoudige Cardboard bril gemaakt van karton koop je al voor slechts € 7,99. Het verschil met duurdere producten is dat je de karton VR bril zelf in elkaar moet zien te knutselen. Als je gewoon de aanwijzingen uit de meegeleverde instructies volgt is dat niet zo moeilijk. Heb je weinig geduld of ben je niet echt handig dan is het misschien beter om een paar Euro meer uit te geven en een VR Bril aan te schaffen die in elkaar zit.

Waar koop je VR Bril?

Door het grote aanbod is ook het aantal verkooppunten de laatste jaren fors toegenomen. Van gespecialiseerde winkels tot de grootgrutter op de hoek van de straat, allemaal bieden ze wel een type VR Bril aan. Productomschrijvingen zijn altijd handig en je kunt zowel online bestellen als een echte winkel binnen lopen om een VR bril te kopen. Mogelijkheden genoeg.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com