Sony ontwikkeld voor de PlayStation 4 een eigen Virtual Reality bril (VR bril Sony). VR Bril sony
De VR Bril van Sony zal vanaf het najaar van 2016 overal verkrijgbaar zijn en brengt het gamen naar een nieuwe dimensie. Het is nu al mogelijk om bij diverse webshops een zogenaamde pre-order te doen, waarmee je tot de gelukkigen behoort die als eersten dé trend van 2016 in huis halen.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril Sony

Wat maakt de VR Bril van Sony bijzonder? Als je de bril opzet stap je een virtuele wereld binnen. Ieder oog krijgt aparte beelden te zien waarmee een indrukwekkend 3D-effect wordt gecreëerd. De VR Bril van Sony is gemaakt met een Full HD-scherm en als gebruiker heb je een gezichtsveld van 90 graden. Je gebruikt de VR Bril in combinatie met de PlayStation Camera en PlayStation Move om besturing mogelijk te maken. De Virtual Reality bril weegt niet veel en wordt draadloos ontworpen zodat je over voldoende mogelijkheden beschikt die bewegingen niet in de weg zitten.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Audio aangepast op de VR beleving

Tijdens het gamen is de audio afgestemd op een volledige 3D belevenis. Iedere stap die je zet begeef je jezelf verder in de virtuele wereld, ontdek je nieuwe mogelijkheden en ontmoet je nog sterkere tegenstanders. De Virtual Reality bril voor Sony PlayStation4 zal te koop zijn voor een adviesprijs van € 399. Daarmee is de VR bril voordeliger dan die van bijvoorbeeld Oculus Rift. Je hebt geen aparte computer nodig, je kunt de VR bril eenvoudig aansluiten op PlayStation4 en de ervaringen op je af laten komen. Wil je er zeker van zijn dat je in oktober tot de gelukkigen behoort die over een Sony PlayStation4 Virtual Reality kunnen beschikken, plaats dan snel je pre-order. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen op daags voor de release voor de deur van het dichtstbijzijnde verkooppunt te gaan overnachten.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com