Een VR bril smartphone aanschaffen? VR bril smartphone
Speciaal voor gebruik met je smartphone zijn er verschillende VR Bril headsets ontworpen. De meeste producenten bieden een universele VR bril voor je smartphone aan en daarnaast heeft onder andere Samsung een eigen VR Gear headset ontworpen voor de Galaxy series 6 en 7. Let bij het aanschaffen van een VR Bril voor je smartphone altijd op de maten van de smartphone die in de VR Bril passen.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril smartphone

Waar koop je een VR bril smartphone? Het aanbod van headsets voor een VR Bril neemt nog steeds toe. Zowel online als in verschillende live winkels kun je goedkope en dure VR Brillen voor je smartphone aanschaffen. Om gewoon eens een virtuele ervaring op te doen kun je al een kartonnen bril kopen voor € 7,99. Deze kun je zelf in elkaar vouwen en de lenzen bevestig je volgens de instructie in de bril. Zie je VR gamen helemaal zitten dan kun je ook voor een wat meer ‘degelijke’ bril kiezen. Hierbij worden doorgaans ook controllers geleverd zodat het mogelijk is om je smartphone te bedienen terwijl deze in de VR Bril is bevestigd.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Wat is de beste VR Bril voor een smartphone?

Afhankelijk van je eigen wensen en ideeën over Virtual Reality is een goedkope bril misschien wel net zo goed als een duurdere. De kunststof brillen zijn gemaakt van meer duurzame materialen dan de doe-het-zelf brillen van karton. Sommige VR Brillen sluiten beter af dan andere en zo heeft ieder merk en type eigen kenmerken. Online vind je diverse reviews en beoordelingen die je kunnen helpen bij het nemen van een beslissing. Je moet immers zelf ervaren en pas daarna kun je inschatten of je de goede keuze hebt gemaakt. Voor een lage prijs kun je een aardig indruk krijgen van wat VR te bieden heeft op het gebied van games en films. Je mag daarbij niet dezelfde kwaliteit verwachten als van een product dat € 44,99 kost.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com