Een VR bril Samsung aanschaffen? vr bril samsung
De VR bril van Samsung heeft nog het meeste weg van een dikke skibril. Een skibril met een geheel eigentijdse ervaring dat wel. Tover je Samsung smartphone in korte tijd om tot een volledig functionele Virtual Reality bril waar je jezelf in een geweldige game omgeving of een levensechte stad begeeft.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril Samsung

Waarom zou je een VR bril Samsung kopen? Samsung heeft met de Gear VR headset een redelijk betaalbare VR Bril op de markt gemaakt. Integenstelling tot bijvoorbeeld de Oculus Rift kun je je smartphone als beeldscherm gebruiken. In de VR Bril van Samsung zijn speciale lenzen aangebracht zie je zelf naar wens kunt bijstellen. Download de speciale VR apps en zie met eigen ogen hoe de wereld verandert. Of je nu van gamen houd, andere virtuele werelden bezoekt of wellicht graag video’s in een andere dimensie bekijkt, de VR Bril van Samsung maakt het mogelijk.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Vol met sensoren voor een optimaal gebruik

De VR bril Samsung zit vol met sensoren die iedere hoofdbeweging registeren en gebruiken voor het besturen van het beeld dat je ziet. De Samsung Gear VR headset heeft uitstekende sensoren waardoor het net lijkt of de virtuele wereld, waarin jij je op dat moment bevind, stilstaat terwijl je alleen je hoofd beweegt. Hierdoor heeft de VR Bril headset een uiterst gemakkelijke bediening waarbij je niet kunt struikelen of vallen over draden en kabels.

Eenvoudig in te stellen

Door het model ‘skibril’ is de Gear VR headset van Samsung eenvoudig in te stellen. Als je de smartphone bevestigd hebt kun je de lenzen scherp stellen door middel van het wieltje dat zich bovenop de bril bevindt. De bril zit comfortabel en sluit goed af waardoor de virtuele beleving geoptimaliseerd wordt. In de lagere versies van de Galaxy kan het beeld soms niet altijd even scherp worden weergegeven. De Samsung Galaxy 7 echter verandert de beleving van Virtual Reality volledig. Met een beeld dat scherper is dan ooit en mogelijkheden die meer dan levensecht zijn word je het beeld ingetrokken. De bestaande wereld om je heen verdwijnt en tezamen met de geweldige audio is dit dé ultieme Virtual Reality ervaring.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Wat kost een Samsung Gear VR Headset?

Verschillende modellen van de Gear VR Headset zijn op de markt verkrijgbaar. Het hangt af van je type smartphone welke headset geschikt is. Zo kun je een model kopen voor de nieuwere modellen van de Samsung Gear VR headset vanaf € 99 en wil je met je Galaxy Note 4 virtueel gamen dan kun je een headset aanschaffen voor € 199. Shoppen kan soms de moeite waard zijn. Uiteraard kun je lang zoeken voor geweldige aanbiedingen waarbij je de Gear VR Headset ‘gratis’krijgt. Let dan wel op dat je niet gelijk een abonnement afsluit voor bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Gratis bestaat meestal niet. Door zorgvuldig te lezen en de diverse aanbieders met elkaar te vergelijken kun je zelf het beste bepalen waar je je Samsung Gear VR Headset wilt bestellen of kopen.

Denk ook na over een controller voor de besturing van de VR Bril

De VR bril Samsung heeft door het aanbrengen van sensoren mogelijkheden om de bril met een simpele hoofdknik te besturen, daarnaast kan het soms handig zijn om met behulp van een aparte bluetooth controller de besturing van je smartphone over te nemen. De bluetooth controllers zijn ook geschikt voor de combinatie met een Galaxy smartphone. Je kunt op deze manier snel van app wisselen, bladeren en de games nog beter besturen.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Waar koop je de Samsung VR Bril?

Shoppen is vandaag de dag 24 uur per dagen en 7 dagen per week mogelijk. De VR Bril van Samsung kan zowel in een groot aantal webshops als in de elektronica zaken gekocht worden. Het handige van online winkelen is dat je verschillende mogelijkheden met elkaar kunt vergelijken. Heb je gevonden wat je zocht en spreken zowel de prijs als de leveringsvoorwaarden dan kun je met een simpele druk op de knop je nieuwe VR Bril van Samsung bestellen. Een wandeling naar de winkel daarentegen kan ook voordelen bieden. Zo kun je aan een verkoopmedewerker om wat meer uitleg vragen als het principe je toch niet helemaal duidelijk is en is het mogelijk om te vragen of je een demonstratie kunt krijgen. Het aanbod is groot en daarom is het ook verstandig om de diverse prijzen met elkaar te vergelijken. Je kunt er alleen maar je voordeel mee doen.