Met VR bril PS4 breng je je game ervaring naar ongekende hoogte. VR Bril PS4
Je wordt zelf onderdeel van de game die je zo op een nog meer intense manier ervaart en kunt spelen. De Virtual Reality bril voor de Sony PlayStation 4 wordt in het najaar van 2016 wereldwijd gelanceerd. Om de lancering te ondersteunen worden er gelijk van een aantal games in VR-versie uitgebracht.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril PS4

Waarom wil je een VR bril ps4 hebben? Ben je fanatiek gamer en wil je games als Star Wars: Battlefront in een andere dimensie ervaren dan is de VR Bril ps4 een te gekke gadget. Je bevindt jezelf in het spel en ervaart hoe de wereld van virtual reality er uit ziet. Spelontwikkelaars werken aan de ontwikkeling van speciale VR spellen voor de PS4. Eens je VR bril hebt uitgeprobeerd wil je geen andere game meer spelen.

Accessoires en benodigdheden

Alleen de aankoop van de VR Bril ps4 is niet genoeg om volledig functioneel te zijn. Om de PlayStation 4 Virtualy Reality games optimaal te spelen heb je een PlayStation Camera nodig. Het is aan te raden om de camera en de VR Bril samen aan te schaffen. Logischer wijze heb je ook een PlayStation4 Game Console nodig. Na de introductie komen er naar verwachting verschillende bundels met accessoires op de markt.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Je bent het middelpunt van de actie

De VR Bril ps4 die Sony heeft ontworpen is licht en naast gamen is de bril ook geschikt om in de Cinematic Mode solo films te bekijken. Je eigen bioscoop ervaring, gewoon thuis op de bank of waar je jezelf op dat moment dan ook bevind. Op het moment dat je de bril op zet verandert je wereld. Jij bent het middelpunt van een compleet nieuwe wereld en klaar om te strijd of het avontuur aan te gaan. Kruip in de game, ontdek een bijzonder fraaie fantasie wereld en vlieg door de ruimte alsof het niets is. Door het opzetten van de bril vergeet je dat je eigenlijk gewoon in je eigen huis bent.

Aansluiten op de PS4 en gamen

Als je een PlayStation 4 Console hebt dan is het enige wat je moet doen het verbinden van de twee apparaten en genieten van een compleet nieuwe wereld. Let wel op dat je over een PlayStation Camera moet beschikken om van de VR Bril gebruik te kunnen maken. Sony heeft speciaal voor de VR Bril een OLED-scherm ontwikkeld waarbij op vloeiende wijze beelden van 120Hz en 360 graden zicht worden weergegeven. De 3D-audio geluiden maken de ervaring nog échter. Door het lichte en comfortabele ontwerp is de Virtual Reality bril voor PlayStation4 geschikt voor iedereen. Je merkt niet dat je de headset op hebt en het is heel gemakkelijk om de bril op- en af te zetten. Met behulp van de verstelbare hoofdband kan de bril voor iedereen op maat worden afgesteld.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Voor een meer intense game of film ervaring

Het bijzondere van de Virtual Reality bril van Sony is dat je op een geheel eigentijdse wijze onderdeel wordt van de game die je graag speelt. Daarnaast is het mogelijk om anderen mee te laten kijken of mee te laten spelen in de wereld waarin jij je bevindt. Dit kan met behulp van het PlayStation VR Social Screen. Met deze accessoire kun je hetgeen je in de VR bril ziet projecteren op een televisie scherm en wordt het voor anderen mogelijk om zichzelf deelgenoot te maken van het avontuur, de race of de strijd die jij aan het uitvechten bent.

Waar kun je de VR bril kopen?

Aangezien de Virtual Reality bril voor PlayStation4 pas vanaf ongeveer eind oktober in de winkels en webshops verkrijgbaar is, is het op dit moment alleen mogelijk om een pre-order te doen. Door gebruik te maken van deze mogelijkheid verzeker je jezelf ervan dat je op de dag van de uiteindelijke release tot de gelukkigen behoort die de VR bril als één van de eersten in huis hebben. Vanaf het najaar zal de bril bij de meeste winkels en webshops die gaming apparatuur en elektronica aanbieden verkrijgbaar zijn.

Wat gaat de VR bril voor de PlayStation4 kosten?

De Virtual Reality bril van Sony voor de PlayStation4 heeft een adviesprijs van € 399 en daarvoor krijg je naast de PlayStation Virtual Reality headset de volgende accessoires:

 

  • Een processor unit
  • Zowel een HDMI als USB kabel
  • Een AC adapter
  • Handige stereo oordopjes
  • PS Virtual Reality headset connection adapter

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com