De Mediamarkt (VR bril Mediamarkt) heeft een uitgebreid aanbod VR Bril Mediamarkt
Virtual Reality Smartphone headsets. Deze headsets zijn geschikt voor diverse smartphones. Naast de originele Samsung Gear VR zijn er universele sets te koop voor smartsphones van 3,5 tot 6 inch.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril Mediamarkt

Waarom koop je een VR Bril (VR bril Mediamarkt)? Vrijwel iedere smartphone kan in combinatie met een VR Smartphone headset gebruikt worden. Je wordt een andere wereld ingetrokken en maakt de meest spannende ritjes in een duizelingwekkende achtbaan terwijl je even later op de rand staat van ’s werelds hoogste waterglijbaan. De ervaring is levensecht en met de VR Bril van de Mediamarkt op je hoofd is het onmogelijk om stil te blijven staan of zitten terwijl zich voor je ogen de meest spannende avonturen afspelen.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

De kostprijs van een Virtual Reality bril headset

Je koopt al een Virtual Reality Smartphone headset vanaf € 9,95. Voor dit bedrag koop je een universele headset waar je je eigen smartphone tot maximaal 5 inch in kunt ‘plakken’. De eenvoudige headset is ideaal als je het VR ‘fenomeen’ uit wilt proberen en benieuwd bent of het echt zo bijzonder is als wordt gezegd. De headset werkt simpel terwijl je ervaart hoe het is om onderdeel van een game of film te zijn. Naast de voordelige headsets heeft Mediamarkt ook duurdere modellen en meerdere types van de VR headset in de schappen liggen. Het assortiment stelt je in staat om altijd een VR headset te vinden die bij je smartphone past. Productspecificaties worden zowel op de website als in de live-winkel bij de producten vermeld en in de winkel kun je ook altijd vragen stellen aan de verkoopmedewerkers.

VR bril mediamarkt kopen

Als je de geschikte VR bril van Mediamarkt hebt gevonden dan kun je deze bij het dichtst bijzijnde filiaal aanschaffen, je kunt ook online shoppen. Je bestelling wordt dan eenvoudig en indien voorradig de eerst volgende werkdag bij je thuisbezorgd, het is ook mogelijk om de bestelling in een filiaal naar keuze op te halen.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com