Je eigen VR bril maken is met de beschikbare modellen een fluitje van een cent. vr bril maken
Online vind je verschillende uitgewerkte modellen die je kunt gebruiken om je eigen VR bril in elkaar te zetten. Ga op zoek naar een stuk stevig karton, bijvoorbeeld een pizzadoos en begin met het maken van je eigen VR bril.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril maken

Waarom je eigen VR bril maken? Als je handig bent en van knutselen houdt dan is een VR bril maken een leuke bezigheid om te doen. Volg de bouwconstructie en zorg ervoor dat je de nodige onderdelen, zoals lenzen en magneten, bij elkaar hebt om je VR bril af te werken. Een VR bril maken doe je het beste met de Cardboard van Google als voorbeeld. Voordat je begint met bouwen is het goed om te weten of je smartphone in de Virtual Reality bril headset past.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Wat doe je met een VR bril headset?

Met een Virtual Reality bril die geschikt is voor smartphone kun je gamen maar ook films en video’s in Virtual Reality ervaren. Door het opzetten van de bril begeef je jezelf in een niet van echt te onderscheiden virtuele wereld. Een nog meer intensieve game ervaring is de toekomst met VR. Maar Virtual Reality is meer dan alleen het anders beleven van een spelletje. Zet de VR bril op en bereid je voor op de rit van je leven in de meest grote en snelle achtbanen ter wereld. Terwijl het wagentje over de rails omhoog wordt getrokken beleef je gewoon in je eigen tuin, woon- of slaapkamer hetzelfde gevoel als in een echte achtbaan. Vlieg met een rotsnelheid over de rails en voel de adrenaline door je lijf razen. Ook dat is Virtual Reality. Enfin, neem alvast een kijkje op Bol.com via de onderstaande link.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com