De Kruidvat heeft een VR Bril (VR bril Kruidvat) in het assortiment vr bril kruidvat
opgenomen die voor bijna iedere smartphone geschikt is. Op een betaalbare manier kun je kennismaken met een virtuele wereld. De VR Bril van Kruidvat is vervaardigd van kunststof en je hoeft niet zelf aan de slag om de bril in elkaar te zetten. Na aankoop is de VR Bril van Kruidvat direct gebruiksklaar.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril Kruidvat

Een VR bril Kruidvat kopen? Als je graag wilt weten hoe de virtuele belevenis is dan hoef je daar in eerste instantie géén dure VR Bril headset voor aan te schaffen. De kunststof variant van het Kruidvat is geschikt voor smartphones van een bepaalde afmeting. Kijk voor het kopen van de VR Bril goed dat je smartphone past. In de verpakking zit een eenvoudige gebruiksaanwijzing. Wat je sowieso nodig hebt is een VR app die je via de Playstore of GooglePlay kunt downloaden. Diverse games hebben VR versies, maar ook een ritje in een wildwaterbaan of een wandeling door de straten van Moskou kun je op deze manier levensecht ervaren.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Eenvoudig je smartphone bevestigen

Door middel van de aanwezige zuignapjes kun je de smartphone snel in de VR Bril bevestigen. Waar je wel rekening mee moet houden is dat het bijgeleverde opzetstuk alleen geschikt is voor smartphones die in totaliteit niet groter zijn dan 6,3 inch. De VR Bril van het Kruidvat heeft aan de bovenkant twee schuifelementen die het mogelijk maken om de lenzen te verschuiven. Aan de onderkant is er een schuiftoets bevestigd. Hiermee kunnen menu opties geselecteerd worden. De VR headset sluit goed af maar kan zwaar aanvoelen. Met behulp van het verstelbare elastiek kan de VR Bril door iedereen gebruikt worden.

Bekijk ook de collectie VR brillen van Bol.com. Deze worden tegen gunstige prijzen aangeboden en binnen een werkdag bij u thuis geleverd.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com