Virtual Reality heeft de toekomst. vr bril karton
Steeds meer games, films en andere toepassingen worden ontwikkeld voor gebruik in een VR app. Wil je weten hoe je met je smartphone VR kunt ervaren, dan is een VR Bril van karton (VR bril karton) een betaalbare mogelijkheid voor een eerste kennismaking.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril karton

Goedkope VR bril van karton (VR bril karton) vinden? Kartonnen VR brillen zijn de goedkoopste versies van de opkomende VR Brillen die op de markt verkrijgbaar zijn. Je kunt ze zelf in elkaar vouwen, je smartphone erin bevestigen en je VR Bril van karton is klaar voor gebruik. Het vouwen van het karton is niet moeilijk, je volgt gewoon de vouwlijnen en desnoods maak je gebruik van de meegeleverde instructie. Google heeft een speciale kartonnen VR Bril ontwikkeld die je bij verschillende webshops kunt kopen. De cardboard van Google is in twee uitvoeringen leverbaar. De goedkoopste versie moet je zelf vouwen terwijl dat bij de iets duurdere tegenhanger al voor je is gedaan.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Eenvoudig online bestellen

Verschillende aanbieders verkopen zogenaamde karton VR brillen voor lage prijzen. De kwaliteit is niet te vergelijken met de duurdere uitvoeringen, maar zeker als je wilt uitproberen hoe VR werkt is karton een prima mogelijkheid. Het vouwen van de Virtual Reality bril wijst zichzelf en ook het bevestigen van de smartphone in de kartonnen headset is niet moeilijk. Maak altijd gebruik van de accessoires en/of onderdelen die bij de VR bril geleverd worden. Vergelijk de verschillende modellen VR brillen met elkaar zodat je weet welke headset past bij jouw smartphone. Je hebt niets aan een kartonnen VR bril als je smartphone er niet goed in past.

VR is een unieke ervaring

Zowel voor kinderen als volwassenen is Virtual Reality een geweldige ervaring. Je stapt immers binnen in een virtuele wereld waarvan je weet dat deze niet echt is, maar toch wel érg realistisch overkomt. Vlieg in duizelingwekkende vaart over de wereldzeeën of laat je verrassen door een ontmoeting met de favoriete tekenfilm vrienden van je kinderen. Virtual Reality brengt een nieuwe wereld tot leven.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com