VR bril Intertoys, een zoekterm waarbij u hoogstwaarschijnlijk VR bril Intertoys
nieuwsgierig bent naar het assortiment VR brillen bij Intertoys. Speelgoedgigant Intertoys heeft verschillende modellen van de Virtual Reality in het productassortimtent opgenomen. Je koopt al een VR Bril van Intertoys vanaf € 7,99. Naast diverse modellen van de bril kun je bij de winkel ook handige bedieningsapparatuur kopen voor de VR Bril waaronder een bluetooth VR-controller.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril Intertoys

VR Bril Intertoys mogelijkhedenMet de VR Bril van Intertoys gaat er een ongekende wereld voor je open. De VR Bril headset is geschikt voor je smartphone en door de verschillende apps te downloaden beleef je de vetste avonturen. Bezoek buitenaardse planeten, vlieg een rondje om de zon, landt op de maan of ga op ontdekkingstocht in het Braziliaanse oerwoud. De belevenis is realistisch en je begeeft jezelf echt in een totaal andere wereld. De Virtual Reality bril is ideaal als je wilt gamen of die ene film net wat meer intens wilt beleven.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Hoe kun je de VR Bril bij Intertoys kopen?

Zowel online als in de gewone winkel verkoopt Intertoys VR Brillen. Als je je bestelling online doet dan wordt deze de eerste volgende (werk)dag bij je thuisbezorgd of kun je ervoor kiezen om het pakje af te halen in de winkel. Daarnaast is er altijd wel een Intertoys vestiging bij je in de buurt waar je binnen kunt lopen om vervolgens met je nieuwe speeltje, een VR Bril, weer naar buiten te lopen. In de winkel kun je, indien gewenst, meer uitleg vragen aan de verkoopmedewerkers en kun je beter zien hoe de VR Bril er in het echt uitziet. Met prijzen die uiteenlopen van net geen tientje tot vierhonderd Euro voor de VR Bril die geschikt is voor Sony PlayStation 4 heeft Intertoys een ruim aanbod en vind je zeker de bril die je zoekt en die past bij je smartphone. Breng vandaag nog een bezoekje aan Intertoys en ervaar de kick die je krijgt bij het opzetten van de VR Bril.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com