De Virtual Reality van HEMA (VR bril HEMA) is beschikbaar voor iedereen. VR Bril HEMA
Het enige wat je moet doen is een geschikte VR-app downloaden, je smartphone in de VR headset plaatsen en je bent klaar om een nieuwe game ervaring te beleven. De VR bril van Hema is verkrijgbaar voor €15,00 en is zowel online als in de winkel zelf verkrijgbaar.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril HEMA

Waarom kies je voor de VR bril van Hema (VR bril HEMA)? De Virtual Reality wereld ontdekken hoeft niet met een peperdure VR headset voor je smartphone. Hema heeft een headset ontwikkeld die is gemaakt van stevig plastic cardboard. De VR bril van HEMA heeft verstelbare lenzen en voor slechts vijftien Euro is de VR bril te koop. Ideaal voor een startersbril of als je je kinderen kennis wilt laten maken met de wondere wereld van Virtual Reality.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Hoe wordt de VR bril geleverd?

Hema heeft gekozen om de VR Bril te verpakken in een handige doos waar naast de bril zelf ook een schoonmaakdoekje zit en een duidelijke instructiehandleiding. Aan de voorkant van de VR Bril headset zit een klep waar je je smartphone in bevestigt. Verstelbare veertjes zijn aanwezig zodat de smartphone vastgeklemd kan worden. Hierdoor is het apparaat geschikt voor smartphones die een afmeting hebben tussen tien en vijftien centimeter. De universele VR Bril is voorzien van een verstelbare hoofdband zodat de bril iedereen past.

Is de VR bril headset makkelijk te gebruiken?

Voor het bedrag dat je ervoor betaald is de VR Bril uiterst compleet. Het bevestigen van de smartphone gaat snel. De aanwezige klemmetjes zet de smartphone in het midden vast. De twee aanwezige lenzen zijn horizontaal verstelbaar door middel van twee schuifjes die zich bovenop de VR Bril bevinden. Door de verstelbare hoofdband van elastiek sluit de bril goed af en komt er bijna géén licht van buitenaf in de bril. Dit komt je Virtual Reality ervaring ten goede.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com