Een VR bril Google, bestaat die al? Google heeft met de VR bril Google
Cardboard Virtual Reality bril op dit moment een van de meest populaire VR brillen op de markt gebracht. De VR Bril van Google is gemaakt van karton en voor gebruik moet je de bril wel zelf even in elkaar zetten. Het ideale van de Cardboard VR Bril is dat deze geschikt is voor gebruik met een willekeurige smartphone met een afmeting van maximaal 15 centimeter.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril Google

VR Bril van Google (VR bril Google) compleet met lenzen is momenteel erg in trek. Google heeft twee verschillende modellen van de VR Bril Google op de markt gebracht. Beide modellen worden geleverd met lenzen, plakstrips, magneten en een elastiek. Het grootste verschil zit voornamelijk in het feit dat het iets duurdere model al gedeeltelijk voor je in elkaar wordt gezet. Ideaal als je het idee van zelf een VR Bril in elkaar knutselen niet direct aanspreekt. Door de bijgeleverde instructies te volgen is het slechts een kwestie van een paar minuten voordat je de bril in gebruik kunt nemen. Download een VR app die bij je toestel past en zet voorzichtig je eerste stappen in een virtuele wereld.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Voordelen van de Google Cardboard

De Cardboard van Google is zo ontworpen dat je met bijna iedere smartphone gebruik kunt maken van een voordelige VR Bril. Is je telefoon groter dan 15 centimeter dan kun je gebruik maken van de Cardboard XL. Zo kunnen ook gebruikers van onder andere de iPhone 6+ kennismaken met Virtual Reality via hun smartphone. De lenzen van de Cardboard kunnen bijgesteld worden, zodat je optimaal beeld hebt. Door middel van het bijgeleverde elastiek past de bril iedereen. Het enige wat je doet is het elastiek anders afstellen. Een cardboard VR Bril is ideaal als wilt weten hoe VR door middel van je smartphone kan worden ervaren. Ook als je kinderen hebt is een VR Bril van karton een betaalbaar alternatief voor duurdere varianten.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com