VR bril film is de zoekterm waarmee u opgenomen video’s vr bril film
met de VR bril wilt bezichtigen. Met een VR bril kun je meer dan alleen gamen in een levensechte omgeving. Het is mogelijk om met behulp van een VR bril film in indrukwekkende 3D-kwaliteit te bekijken. Download een VR app die geschikt is voor je smartphone en neem plaats op de bank of in bed voor een geweldige filmervaring.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril film

Wat doe je met een VR Bril film? Vaar mee over de wereldzeeën, ga samen met de Romeinse legers de strijd aan en voel jezelf onderdeel van de setting van een razendspannende actie-thriller. Welke filmgenre ook je voorkeur heeft 3D geeft je dat beetje extra film gevoel. Een VR Bril film maakt dat je als het ware in de filmsetting bent en de film op een totaal andere manier ervaart. Maak een praatje met de hoofdrolspeler en duik weg achter een auto als de tegenpartij je in het oog heeft.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Hoe werkt een VR Bril voor films?

Door voor je smartphone een VR Bril headset aan te schaffen kun je eenvoudig van de nieuwste films in 3D kwaliteit genieten. Bevestig je smartphone in de bril zorg, voor een bluetooth controller en start de film. Het best is om voor een VR Bril te kiezen die rondom goed afsluit waardoor je geen last hebt van lichtinval van buiten. Hierdoor wordt de beste 3D ervaring gecreëerd. Voor vrijwel iedere smartphone is een universele VR Bril verkrijgbaar en de prijzen beginnen bij slechts € 7,99. Let wel op dat audio in combinatie met de Virtual Reality ervaring het beeld compleet maken.

Waar koop je een VR Bril voor films?

Tal van webshops en live winkels bieden VR Brillen aan. Koop eerst een goedkoop exemplaar en probeer zo de mogelijkheden uit. Misschien vind je het wel helemaal niets om met een bril op je hoofd naar een film te kijken. Maar als je gegrepen wordt door de ervaring wil je niets anders meer.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com