Een VR bril Coolblue aanschaffen? VR bril Coolblue
Coolblue heeft een gevarieerd aanbod VR brillen, van eenvoudige Cardboard modellen tot de meest nieuwe ontwerpen die je aan kunt sluiten op je computer. VR bril van Coolblue bestel je eenvoudig online en de volgende (werk)dag word je toegang tot de virtuele wereld thuisbezorgd.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril Coolblue

Een betaalbare VR Bril Coolblue voor iedereen. Het gevarieerde assortiment maakt dat de VR bril van Coolblue voor iedere portemonnee betaalbaar is. Je kunt kiezen voor een standaard VR bril als de techniek nieuw is en je een bril koopt om eens te zien waar iedereen over praat. Het handige aan het bestellen van de VR bril bij Coolblue is dat je om advies kunt vragen en dat sommige producten klantbeoordelingen hebben. Door de ervaringen van anderen te lezen kun je inschatten wat je van een bepaalde VR bril wel of juist niet kunt verwachten.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Accessoires bestellen

Heb je de ideale Virtual Reality bril gevonden maar wordt deze geleverd zonder besturingsmogelijkheid? Bij Coolblue kun je direct een handige bluetooth controller bestellen dit zodat je direct de mogelijkheden van de VR bril optimaal kunt gebruiken. Bevestig je smartphone in de VR bril en maak via bluetooth verbinding met de controller. Laat je verrassen in een volledig andere dimensie.

Hoe koop je een VR bril bij Coolblue?

De webwinkel van Coolblue is overzichtelijk ingedeeld en wijst zichzelf. Kies je favoriete VR bril met eventueel een controller en rond je bestelling af. Coolblue geeft je de mogelijkheid om je bestelling in één van de vijf winkels op te halen, maar thuis laten bezorgen is meestal net zo makkelijk. Iedere bestelling die je voor middernacht plaatst wordt de volgende (werk)dag gratis bij je thuisbezorgd. De status van je bestelling is eenvoudig online te volgen en in geval van vragen kun je Coolblue zowel telefonisch, per e-mail of WhatsApp bereiken.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com