Een VR bril Blokker kopen? VR bril Blokker
Ben je op zoek naar VR Bril waar gelijk een handige controller wordt bijgeleverd dan is VR Bril van Blokker een goede keuze. Voor een relatief laag bedrag koop je een eenvoudige VR Bril die geschikt is voor meerdere typen en modellen smartphone. Met behulp van de controller kun je de smartphone besturen en tegelijkertijd de bril opzetten.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril Blokker

Heeft de VR Bril blokker voordelen? De VR Bril van Blokker is in tegenstelling tot veel andere relatief ‘goedkope’ VR Brillen niet van karton. Mede door de dikke schuimrand en de elastische hoofdband zit de bril comfortabel op je hoofd zonder dat je het gevoel ervaart van ‘vacuüm’ getrokken te worden.  De bril heeft een goede opening waar iedere smartphone met een afmeting van een 4.7 tot 6 inch scherm in bevestigt kan worden. Het handige wieltje dat bovenop de bril is bevestigd zorgt ervoor dat je de lenzen volledig op je eigen wensen kunt instellen. Met behulp van de bluetooth controller die wordt meegeleverd kun je de smartphone besturen en kun je de diverse VR apps met elkaar afwisselen.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Voor Android of iOs?

Het merk van de smartphone die je wilt laten werken met de VR bril van Blokker maakt niet uit, want het betreft een universele Virtual Reality bril. Apps zijn zowel beschikbaar in de Playstore als in Google Play. Steeds meer games, reizen en simulaties worden ontworpen speciaal voor gebruik met een Virtual Reality bril. Daardoor is het mogelijk om te landen op de maan of tussen de sterren te dansen. Maar ook een levensechte safari over de Afrikaanse Savanne beleef je gewoon thuis op de bank.

Een VR bril voor iedereen

De VR bril van Blokker is betaalbaar en met de bluetooth controller een compleet pakket. Je kunt online verschillende gebruikerservaringen lezen en reviews van deze Virtual Reality bril. Het is mogelijk om de bril via de Blokker webshop of ter plaatse in de winkel te kopen.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com