Bart Smit heeft verschillende Virtual Reality Brillen
in het assortiment opgenomen (VR bril Bart Smit). VR bril Bart Smit
Zo kun je de wondere virtuele wereld al ontdekken voor de lage prijs van € 7,99. Zo doe je op betaalbare manier je eerste ervaring op met de VR Bril van Bart Smit.  De brillen zijn te koop in de webshop als ook in de winkels van Bart Smit.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril Bart Smit

Wat is het aanbod van Bart Smit (VR bril Bart Smit)? De VR Bril van Bart Smit is in verschillende prijsklassen beschikbaar. Voor minder dan tien Euro kun je al aan de slag met dit geweldige stukje techniek. Volg de aanwijzingen die in de instructies zijn te lezen en haal zo het beste uit de Virtual Reality bril. Als het niet goed lukt om het telefoonscherm precies in het midden te plaatsen dan kun je daar een speciale VR app voor downloaden, zodat je snel verder kunt. Bevestig de smartphone in de headset en ga op een avontuurlijke ontdekkingsreis door wereldsteden en help je favoriete game helden. De wereld die je binnenstapt als je de bril op zet is niet van echt te onderscheiden en heeft een grote aantrekkingskracht op iedereen.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Wat kun je doen met een VR Bril?

Steeds meer apps worden ontwikkeld voor Virtual Reality gebruik. Waar je misschien het idee hebt dat je alleen kunt gamen met een VR Bril, worden er ook steeds meer educatieve apps ontworpen. Zo kun je de kinderen kennis laten maken met de prachtige wereld van flora en fauna en duik zo mee in de diepte van de zee op zoek naar indrukwekkende scheepswrakken én vissen. Een VR bril is zo ontwikkeld dat deze door middel van de verstelbare hoofdband bij iedereen past. Let wel op dat sommige VR Brillen nog een aparte besturing nodig hebben, dit kan bijvoorbeeld een bluetooth device zijn of een ingebouwde magneet.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com