Virtual Reality brillen zijn aan een opmars bezig en met VR Bril apps
de komst van de brillen komen er ook steeds meer VR bril apps. Je hebt een VR bril app nodig om de game of film die je wilt spelen of zien ook werkelijk in Virtual Reality te kunnen ervaren VR Bril apps zijn zowel voor iOs als Android smarthphone’s beschikbaar

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril apps

Gratis VR bril apps downloaden. Nu Virtual Reality voorgoed lijkt te zijn doorgebroken verschijnen er ook steeds meer apps die speciaal ontworpen zijn voor Virtual Reality ervaringen. Wil je eerst eens voorzichtig uitproberen wat een VR bril eigenlijk is en hoe dat allemaal werkt in combinatie met de nodige apps dan kun je zowel voor Android als iOs smartphones verschillende gratis apps downloaden. Plaats je smartphone in de VR bril headset en ervaar zelf hoe het is om een virtuele wereld binnen te stappen. Maak een virtuele rondleiding door de mooiste plaatsen op aarde of speel een geweldig spelletje. De mogelijkheden zijn ongekend. Naast de nodige gratis apps zijn er ook apps die niet gratis zijn. Dit varieert van games tot opleidingsgerichte apps.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Entertainment maar ook educatief

Niemand kijkt er eigenlijk nog van op als je met je smartphone een VR spel speelt of een wandeling maakt door de straten van een stad als New York. VR apps worden ook steeds vaker ontwikkeld voor educatieve doeleinden. Want wat is er nu leuker en interessanter voor kinderen om het leven in het bos of in de zee te leren kennen dan er tussen te lopen of te zwemmen? Ook medicijn studenten kunnen leren van de educatieve VR apps. Operaties worden virtueel uitgevoerd en nagebootst terwijl piloten in opleiding kunnen vrijwel iedere aanvliegroute leren kennen met de speciaal daarvoor ontwikkelde VR apps. Virtual Reality heeft de toekomst en steeds meer apps zullen op de markt beschikbaar komen.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com