Een VR bril Apple kopen?In tegenstelling tot verschillende VR bril Apple
andere smartphone producenten heeft Apple (nog) geen concrete plannen om een VR Bril van Apple op de markt te brengen. Dit wil echter niet zeggen dat je als gebruiker van een iPhone géén VR Bril van Apple headset kunt kopen. De meeste VR Bril headsets die worden aangeboden zijn universeel en daarmee ook geschikt voor de meeste iPhones.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril Apple

Welke VR bril Apple gebruik je voor een iPhone? Meer producenten verkopen prima VR bril headsets waar een iPhone in bevestigd kan worden. Let bij aanschaf altijd goed op de geschikte afmetingen van de smartphone zodat je zeker weet dat een en ander past. Door de iPhone van Apple in de VR bril headset te plaatsen begeef je jezelf in een nieuwe, virtuele wereld. Deze wereld ontdek je aan de hand van te gekke games en stadsbezoeken. Echte waaghalzen daarentegen nemen plaats in uitdagende achtbanen die je met een rotsnelheid aflegt. Het gevoel is vergelijkbaar met een ritje in een echte roller coaster met dat verschil dat je gewoon thuis op de bank zit en er in principe niets fout kan gaan.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Waar koop je een VR headset voor Apple iPhones? Voel je wel wat voor een virtuele ervaring? De headsets die je nodig hebt zijn bij verschillende (web)winkels te koop. Bestel je Virtual Reality bril vandaag  nog en morgen stap je je favoriete game binnen of lig je virtueel te zonnen op verlaten bounty stranden. Je kunt een VR bril kopen in verschillende prijsklassen en VR apps zijn ook voor iOs systemen eenvoudig te downloaden. Ben je niet overtuigd van de uitdagingen die VR te bieden heeft? Begin dan met een goedkope kartonnen VR bril die je altijd kunt vervangen door een duurder model. De brillen zijn veelal voorzien van verstelbare, elastische hoofdbanden. Hierdoor past de bril vrijwel iedereen en kunnen ook de kinderen kennismaken met Virtual Reality.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com