Grootgrutter Albert Heijn (VR bril AH) lanceerde in VR bril AH
het voorjaar van 2016 misschien wel de definitieve doorbraak van de Virtual Reality bril. Door middel van dinoplaatjes in combinatie met filmpjes van Freek Vonk werden twee modellen VR Bril van AH op de markt gebracht. Een kartonnen versie en een kunststof tegenhanger. Voor uiterste schappelijke tarieven is de werld van 3D bij AH tot leven gekomen.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril AH

Dino’s en de VR bril AH. Als onderdeel van de dinoplaatjes lanceert Albert Heijn leuke en bovendien leerzame apps die je in combinatie met je smartphone en de VR Bril van AH kunt ervaren. Het in elkaar zetten van de bril is eenvoudig en met behulp van de instructies loop je binnen een paar minuten in de tijd waarin dino’s leefden. Bereid je voor op een ontmoeting met Freek Vonk die je graag meer verteld over deze enorme dieren. Het voordeel van de Virtual Reality brillen van Albert Heijn is dat ze supergoedkoop zijn en geschikt voor de meeste smartphones. Naast het bekijken van dino’s is het uiteraard mogelijk om met de VR bril te gamen en films te bekijken.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Speciaal ontwikkelde App

De promotie actie van AH was revolutionair en heeft VR als mogelijkheid voor de smartphone een enorme boost gegeven. Rondom de dinoplaatjes is een speciale App ontwikkeld die je zowel in de AppStore als GooglePlay kunt downloaden. Door de plaatjes te scannen maakt de App in combinatie met de Virtual Reality bril het mogelijk om dino’s over de tafel te zien lopen en je kunt ze als het ware aanraken.

Ideale starters VR bril

Voor de kosten hoef je het niet te laten, voor een paar Euro koop je de kartonnen VR bril van AH. Je hebt hiermee de ideale mogelijkheid om Virtual Reality uit te proberen. Vorm jezelf een mening en dan kun je later alsnog over stappen naar de wat duurdere modellen met misschien iets meer mogelijkheden.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com