De Action (VR bril Action) staat bekend om de vaak lage actieprijzen. VR bril action
De Virtual Reality bril die wordt verkocht voldoet dan ook helemaal aan hetgeen Action bekend heeft gemaakt. Voor slechts € 1,99 koop je een Cardboard die je zelf in elkaar kunt vouwen. De VR Bril van Action is eenvoudig maar voor de lage prijs is het de moeite van het uitproberen zeker waard.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

VR bril Action

VR Bril Action gebruiksaanwijzing. Als je een VR Bril van Action koopt dan wil je thuis natuurlijk direct aan de slag om je nieuwe speeltje in elkaar te knutselen. Volg daarbij de instructies zodat je weet op welke wijze de lenzen bijvoorbeeld geplaatst moeten worden. Ondanks de lage prijs die Action rekent voor de Virtual Reality bril kun je online instructievideo’s vinden over de montage. Het universele model is geschikt voor bijna alle smartphones. Download een VR app, plaats je smartphone in de VR Bril headset en ga een onbekende wereld binnen. Het enige waar je rekening mee dient te houden is dat de VR Bril géén magneet heeft dus dat besturing niet mogelijk is. Dit kun je oplossen met onder andere een bluetooth controller.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com

Lage prijs en scherpe lenzen

Ondanks het lage bedrag dat je voor een Virtual Reality bril van Action betaald zijn de lenzen die meegeleverd worden scherp van kwaliteit. Uiteraard zijn er betere lenzen beschikbaar, maar hier is dan ook de prijs naar. Het karton is niet bijzonder dik en heeft een zwarte laag die wel wat weg heeft van plastic. Door de dikte van het karton kan het voorkomen dat de afsluiting soms wat te wensen overlaat. Is dit echter je eerste Virtual Reality bril dan kun je voor weinig geld een prima test doen. Het is altijd mogelijk om als je meer wilt halen uit je virtuele ervaring je over kunt stappen op een andere model VR bril dat van een ander materiaal is gemaakt.

Bekijk alle VR-brillen! (vanaf €7,00)

Bekijk op Bol.com