Voordelen Dyson V8 steelstofzuigerIedereen die wel eens stofzuigt is bekend met de gebruikelijke problemen. De stofzuiger blijft achter de deur, stoelpoot of tafel hangen, de snoer is te kort of de zak is vol en je hebt geen extra zakken in huis. Met de Dyson V8 zijn deze problemen verleden tijd. Nieuwsgierig naar de voordelen? Bekijk dan een handig overzicht met alle voordelen van de Dyson V8 Absolute steelstofzuiger.

Voordelen van de Dyson V8 Absolute steelstofzuiger

De Dyson heb je waarschijnlijk al eens in een krant, folder of tijdschrift zien staan of op TV gezien. Dyson staat bekend om z’n innovatieve, kwalitatieve maar prijzige producten. Populaire modellen zijn bijvoorbeeld de Dyson kruimeldief, V7 en V8. De Dyson V8 Absolute stofzuiger is vrij nieuw en behoorlijk prijzig. Maargoed, het apparaat compenseert de prijs met vele voordelen.

Vergelijk alle Dysons! (vanaf €530,-)

Bekijk op Bol.com

  • Heeft energie voor 40 minuten stofzuigen (oplaadtijd 5 uur)
  • Bereikt iedere hoek in je huis, appartement, kamer, auto of kinderwagen
  • Is een lichtgewicht (2,6kg), snoerloos, wendbaar en makkelijk in gebruik
  • Heeft 2 Tier Radial™ cyclonen die parallel functioneren. In totaal beschikt het apparaat over 15 cyclonen voor extra sterke zuigkracht
  • Beschikt over een groot opvangbak en heeft een speciale knop om het stofreservoir te reinigen
  • Bruikbaar voor elk vloertype en vuilsoort (haren, kruimels etc)

Wanneer je een Dyson V8 stofzuiger bestelt, ontvang je één gemotoriseerde turboborstel en miniborstel, één zachte vloerzuigmond en klerenzuigmond. In de doos worden ook extra combinatie accessoires gestopt.

De totale prijs voor een Dyson V8 Absolute steelstofzuiger komt op gemiddeld 530,- euro. De bovenstaande voordelen maken deze stofzuiger duurder dan veel andere stofzuigers. Je kan het apparaat bij grote webwinkels als Media Markt, Bol.com, Wehkamp en Coolblue kopen. Lees onze andere blog voor alle technische specificaties. Heb je vragen of opmerking over de Dyson V8 of dit artikel? Stuur dan een berichtje naar onze redactie.