space scooter rozeWil je een roze Space Scooter kopen? Space Scooters met felle roze kleuren zijn enorm in trek, maar welke roze Space Scooters zijn er verkrijgbaar? Hoeveel kosten ze? En, waar kan je ze goedkoop in Nederland of België bestellen? In dit blog bericht vind je antwoorden op deze vragen. Lees dus snel verder voor alle informatie over roze Space Scooter merken, producteigenschappen, prijzen en winkels die ze verkopen.

Space Scooter (roze)

Je bent dus op zoek naar een Space Scooter (roze) voor uw dochter. Dan is het belangrijk om op een aantal aspecten te letten. Space Scooters zijn in verschillende maten verkrijgbaar en daarnaast kunnen prijzen enorm variëren. In het volgende filmpje is de Space Scooter Junior in roze kleur te zien.

Dit filmpje geeft alvast een indruk hoe de roze Space Scooters qua ontwerp eruitzien. Lees hieronder meer over verschillende type roze Space Scooters, producteigenschappen, prijzen en retailers.

Space Scooter Junior (roze)

Is je kind tussen de 5 en 8 levensjaren? Dan is een roze Space Scooter Junior step de beste keuze. Dit is het kleinste beschikbare model die met veel enthousiasme door jongeren wordt gebruikt. Bekijk het verschil tussen de roze Junior en X580 in het volgende Youtube filmpje.

Mocht je kind groter dan gemiddeld zijn, dan is het wellicht verstandig om direct een roze X580 Space Scooter te kopen. De Space Scooter junior heeft een gemiddelde beoordeling tussen de 4.8 en 5.0 sterren. De kleine roze Space Scooter kan je voor een schappelijke prijs bij Bol.com bestellen. Prijs: 89,99 euro.

Space Scooter X580 (roze)

De roze Space Scooter X580 is dus voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit model is een klein beetje groter dan de Junior en kan maximaal 90kg dragen. Daarnaast zie je dat het design/ontwerp net iets stoerder is gemaakt. Je kan ‘m makkelijk opvouwen en dus compact maken. Ideaal om mee op vakantie te nemen. Bekijk dit roze model in het onderstaande filmpje van Space Scooter® op Youtube.

De roze X580 Space Scooter heeft een gemiddelde beoordeling tussen de 4.8 en 5.0 sterren. Dit model kan je onder anderen bij Intertoys en Bol.com kopen.  Bij Bol.com heb je de roze step direct de volgende werkdag al in huis. Prijs: 114,95 euro.

Producteigenschappen

  • Maximum gewicht: Junior 60kg en X580 90kg
  • Materiaal: Kunststof, staal en aluminium
  • Banden: Massief
  • Leeftijdscategorie: Junior 5 t/m 8 jaar en X580 vanaf 8 jaar
  • Handrem, luchtvering en geruisloos aandrijfsysteem

Tips en adviezen

Op Bol.com staan veel Space Scooter advertenties waarbij tevens (gratis) extra lichaamsbescherming wordt geleverd. Deze bescherming is absoluut aan te raden aangezien Space Scooters een snelheid van wel 15km/h kunnen bereiken. Reeds een Space Scooter gekocht maar zijn de onderdelen versleten? Bezoek dan de officiële webshop van Space Scooter. Daar worden alle onderdelen separaat verkocht voor schappelijke prijzen.

Bekijk alle roze Space Scooters! (vanaf €88,95)

Bekijk op Bol.com

Let op! Lees bij iedere advertentie of het om een echte Space Scooter gaat en wat voorgaande kopers voor recensies hebben achtergelaten. Steppen van het bekende merk ‘Space Scooter’ zijn vrijwel altijd positieve reacties met een beoordeling van gemiddeld 5.0 sterren. Mocht u verder nog vragen hebben omtrent deze scooter of step, raadpleeg dan de klantenservice van de desbetreffende retailer.