Space Scooter Junior kopen? Is uw kind lyrisch over de nieuwe trend? Het gaat hier op de trend rondom Space Scooter steppen. Deze apparaten zijn steeds meer geliefd onder de jongeren. Tegenwoordig zijn ze op bijna ieder schoolplein te zien, kinderen zijn er simpelweg dol op! Maar wat kost zo’n apparaat nu eigenlijk? Op Bol.com zijn ze momenteel voor €89,99 te koop! Via de link wordt u direct doorverwezen naar de pagina!

 

Space Scooter JuniorHet apparaat wordt thuis geleverd in een doos. Zoals je kan zien is de Space Scooter ingeklapt en zit er een moersleutel bij. Lees voordat je begint met sleutelen eerst de handleiding en hou deze erbij tijdens het uitvoeren van iedere handeling. Klap de Space Scooter uit elkaar en verstel ieder onderdeel op juiste hoogte en draai het vervolgens aan. Een van de onderdelen die door de moer (stevig) vastgedraaid dient te worden, zijn de remmen, deze zitten in eerste instantie vrij los.

Space Scooter gebruik

De Space Scooters zijn momenteel immens populair. Kinderen willen ze graag hebben omdat ze op en naar school gebruikt kunnen worden. Het zijn eigenlijk normale steppen alleen kan een kind zichzelf op de step voortbewegen zonder de grond te raken. Door simpel met je achterste voet op de voetplank van de Space Scooter te duwen zal, door middel van, een ketting het apparaat voortbewegen. Deze bewegingen geven een bijzonder gevoel waardoor het net lijkt alsof je in de ruimte loopt, vandaar ook de naam Space Scooter.

Bekijk alle Space Scooters! (vanaf €88,95)

Bekijk op Bol.com

Het leerproces is redelijk snel doorlopen, in het begin zal balans en stabiliteit nog wat moeizaam zijn, maar dat is bij de meeste gebruikers snel verholpen.

Space Scooter tips

De Space Scooter is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Daarbij is het wel aan te raden om ook de benodigde bescherming aan te schaffen. Denk hierbij aan hoofd, knie, been en polsbescherming. Als u bij Bol.com bestelt worden de Space Scooters vaak in een pakket met bescherming verkocht voor schappelijke prijzen.

Space Scooter FAQ

Wat is de prijs van een Space Scooter junior?

De prijzen van de steppen verschillen nogal. Ze zijn bij vanaf prijzen van €60,00 euro al te koop. Je kan ze natuurlijk goedkoper kopen bij tweedehands winkels of via Marktplaats. Wij adviseren om dit niet te doen. Vaak zien we dat de uiteindelijke kosten hoger kunnen oplopen aangezien tweedehands producten soms defecten vertonen.

Verkoopt Bol.com ook Messi Space Scooter steps?

Bol.com verkoopt momenteel ook Messi Space Scooter juniors. Neem een kijkje in hun assortiment. Aangezien dit model razend populair is, weten wij niet hoe groot de voorraad is en of het permanend te koop staat op Bol.com. Wees er dus snel bij.

Bekijk alle Space Scooters! (vanaf €88,95)

Bekijk op Bol.com

Hoe lang duurt het leerproces?

Je hebt het snel onder de knie. Bij sommige kinderen duurt het enkele minuten langer dan bij anderen. Over het algemeen kan je binnen een dag het hele proces doorlopen. Eenmaal alles onder de knie, is het makkelijk en snel om jezelf van A naar B te vervoeren met dit apparaat.

Welke kleuren zijn er beschikbaar voor de Space Scooters?

De Space Scooter wordt in diverse kleuren en patronen aangeboden. Op Bol.com zijn veel verschillende soorten kleuren te zien; roze, zwart, wit, groen, blauw, paars en ga zo maar verder. Ze zijn dus verkrijgbaar voor zowel jongens als meisjes.

Bekijk alle Space Scooters! (vanaf €88,95)

Bekijk op Bol.com

Krijg ik garantie op de Space Scooter junior?

Afhankelijk van het model en bij welke afnemer je het product koopt. Bij Bol.com heb je meestal wel een aantal jaren garantie op het apparaat. Voor de precies informatie kunt u beter bij het desbetreffende product kijken en de klantenservice bellen mocht u er niet uitkomen. Deze klantenservice is 24 uur en 7 dagen beschikbaar via chat alsook telefonisch.

Kan ik de betaling ook verspreid betalen?

Voor deze vraag geldt hetzelfde, afhankelijk van de afnemer. Bij Bol.com is het sowieso mogelijk om gespreid te betalen. Kijk op de website en zie over hoeveel maanden het bedrag verspreid kan worden.

Bekijk alle Space Scooters! (vanaf €88,95)

Bekijk op Bol.com

Hoe snel levert Bol.com?

Bol.com kan direct de volgende werkdag al leveren. De producten kunnen zowel thuis als bij een afhaalpunt geleverd worden. Bol.com heeft de Albert Heijn als een van hun afhaalpunten toegewezen.

Krijg ik accessoires bij de Space Scooter step?

Bol.com biedt verschillende pakketten aan. Zo vind je bij sommige een aantrekkelijk deal waarbij voor weinig geld zowel de benodigde bescherming alsook de step gekocht kan worden.

Bekijk alle Space Scooters! (vanaf €88,95)

Bekijk op Bol.com

Waar kan je een Space Scooter junior kopen?

De prachtige steppen kunnen via diverse kanalen gekocht worden. Zo zien wij dat Amazon, Mediamarkt, decathlon en diverse kleine webwinkels en webshops de apparaten aanbieden. Persoonlijk hebben wij een voorkeur voor Bol.com aangezien ze daar met name tegen schappelijke prijzen verkocht worden en tegen mooie voorwaardes.

Bij welk afhaalpunt kan ik mijn Space Scooter ophalen?

De Space Scooter Junior kan afgehaald worden bij een van de Albert Heijn filialen bij u in de buurt. Bol.com heeft namelijk een samenwerking met deze supermarktketen. Aangezien Albert Heijn veel filialen heeft is dit zeer gunstig voor u als consument.

Bekijk alle Space Scooters! (vanaf €88,95)

Bekijk op Bol.com

Moet ik de Space Scooter in elkaar zetten?

De Space Scooter Junior wordt kant en klaar in een doos geleverd. Hierbij zijn wel een aantal verrichtingen vereist. Zo wordt bij de doos een handleiding en moersleutel meegegeven en dient u (bijvoorbeeld) de remmen zelf aan te draaien zodat ze stevig op het stuur gemonteerd zijn. Verder hoeft u het apparaat alleen in en uit te klappen en is het klaar voor gebruik.

Waar kan ik zo goedkoop mogelijk een Space Scooter kopen?

Uiteraard bij tweedehands winkels of de website van Marktplaats. Toch adviseren wij om dit niet te doen. Hierboven hebben we reeds argumenten genoemd. Daarnaast zijn er veel neppe Space Scooter Juniors in omloop. Deze worden goedkoop aangeboden maar zijn niet van het officiële merk waardoor de kwaliteit soms slecht tot matig is. Het kan beter en uiteindelijk voordeliger zijn om gewoon een nieuw apparaat aan te schaffen.

Bekijk alle Space Scooters! (vanaf €88,95)

Bekijk op Bol.com

Hoe snel kan een Space Scooter Junior?

Afhankelijk van de bestuurder. Desalniettemin, kunnen er snelheden bereikt worden van wel 12km/h. Deze snelheden worden meestal bij gunstige omstandigheden bereikt. Zo moet de wegligging goed zijn, weersomstandigheden meezitten en de bestuurder moet niet teveel wegen.

Hoe komt de Space Scooter Junior aan zijn naam?

De naam is gebaseerd op de rijervaring. Zodra je op de achterste voetplank duwt, zult u voortbewegen en merken dat het een gevoel geeft alsof je in de ruimte bent. Het is een uniek gevoel en daarom wordt het apparaat zo goed verkocht. Met name in 2016 zijn de omzetcijfers enorm gestegen en kan het apparaat zich absoluut scharen onder de revolutionaire producten van dit jaar.

Bekijk alle Space Scooters! (vanaf €88,95)

Bekijk op Bol.com

Is de Space Scooter Junior roestvrij?

Sommige Space Scooter Juniors wel en andere niet. Hierbij moet u bij ieder type goed letten op het materiaal. Zo is het relevant dat de step voorzien is van roestvrij alluminium/staal. Mocht de step die u op het oog hebt roestvrij staal hebben, is het toch beter om het apparaat zoveel mogelijk binnen te houden (wanneer ie niet gebruikt wordt). Hierdoor blijft het apparaat schoon en sterk. Bij twijfel of gebrek aan informatie bij een specifiek type,  adviseren wij om contact op te nemen met de klantenservice van het desbetreffende bedrijf. Verder vindt u informatie op diverse fora op het web.

Wordt de Space Scooter step in verschillende maten verkocht?

Absoluut, zo zijn er steppen die geschikt zijn voor kleuters alsook voor tieners. Meestal staat in de beschrijving wat de omvang van het apparaat is en voor welke leeftijd ie geschikt is. Kleuters dienen over het algemeen wel een leeftijd te hebben van minsten 4 jaar.

Bekijk alle Space Scooters! (vanaf €88,95)

Bekijk op Bol.com

Is de Space Scooter step gevaarlijk?

Dit product kan absoluut gevaarlijk zijn. Men kan er hoge snelheden van wel 12km/h mee bereiken. Tijdens het leerproces horen we dat er veel valpartijen plaatsvinden. Een botsing kan zeker resulteren tot letsel of schade. Zorg daarom dat uw kind zorgvuldig met het apparaat omgaat. Daarnaast is het van groots belang om bescherming te dragen, met name, hoofdbescherming. Sommige Space steps worden geleverd in een pakket waarbij een helm een van de extra’s kunnen zijn.

Hoe heet die step van Messi?

Er zijn regelmatig reclames te zien van Messi, voetballer bij Barcelona, op een step. Deze step heet de Space Scooter Junior en is onder andere te koop op Bol.com Het is een speciale editie met de naam van Messi op de voetplank. Kinderen willen massaal deze step hebben. Zorg dus dat je er snel bij bent want op is op.

Bekijk alle Space Scooters! (vanaf €88,95)

Bekijk op Bol.com

Trucjes met de Space Scooter step, kan dat?

Absoluut, op Youtube zijn veel filmpjes te zien waar kinderen trucjes en manoeuvres uithalen. Daarnaast is het ook geschikt voor gebruik op bij een skatepark. Hierbij attenderen wij er nogmaals op dat bescherming echt nodig is. Met name een helm, knie en polsbeschermers. Deze zijn allemaal via Bol.com te bestellen en worden bovendien vaak bij het apparaat gratis en voor niks bijgeleverd. Kijk snel of u zo’n aantrekkelijk dealtje kan vinden.

Hoeveel mag je maximaal wegen?

Dit verschilt per product. Echter, zijn de meeste Space Scooter steppen bestand tegen een gewicht van rond de 100kg. Mocht u een step op het oog hebben, kijk of raadpleeg altijd eerst naar deze informatie.

Bekijk alle Space Scooters! (vanaf €88,95)

Bekijk op Bol.com

Mijn Space Scooter Junior is kapot, wat nu?

Als u garantie heeft is het goed om de step terug op te sturen naar de groothandel of de fabrikant van het product. Mocht u geen garantie of een verlopen garantie hebben, dan is het goed om naar een plaatselijke fietsmonteur te gaan. De step heeft een constructie die vergelijkbaar is met die van een fiets.

De kettting is kapot, wat nu?

Veel online groothandels waaronder Bol.com, verkopen ook onderdelen waaronder de ketting van een Space Scooter Junior step. Je kan deze voor relatief weinig geld makkelijk en snel via de groothandel bestellen.