Skateboard wallpaper kopen? Skaten is een echte skateboard wallpaper
levensstijl met een bijbehorende subcultuur. Als sinds de eerste surfers op hun handgemaakte surfplanken met wieltjes door de straten van de Amerikaanse kuststaten rollen is skaten verbonden met een eigen jeugdcultuur. Zeker nadat skaters tijdens de grote droogte in Californië ook in leegstaande zwembaden gingen surfen en hun tricks deden vanaf de randen van deze vaak rond aflopende zwembaden werd de stijl pas echt populair.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com

Skateboard wallpaper

Exclusieve Skateboard wallpaper aanschaffen? De eerste skateboarders waren surfers die in de periodes dat ze niet het water in konden op hun skateboard sprongen. Automatisch ontwikkelde zich een eigen stijl rondom deze stoere sporters. Om alle tricks goed uit te kunnen voeren is de kledingstijl van skaters vaak stoer en comfortabel. Laaghangende en wijde korte broeken en sneakers horen bij de skatestijl. Omdat skaten vooral in de begindagen vooral buiten plaatsvond dragen skaters vaak een petje om zichzelf te beschermen tegen de zon. Bekende skateboarders zijn vaak echt stijliconen, ze laten zich vaak sponsoren door grote skatemerken.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com

Wallpaper skateboard

Ben jij een echte skaterboy of skatergirls en is skaten je lust en je leven? Dan wil je daar op elk moment van de dag aan herinnert worden. Naast kleding in stijl, echte skaterschoenen en natuurlijk je eigen skateboard – niet als accessoire maar om op elk moment van de dag te gebruiken – wil je vast ook je andere gebruiksvoorwerpen helemaal pimpen. Begin bijvoorbeeld met je laptop en kies voor een skateboard wallpaper. Er zijn verschillende wallpapers te vinden met het portret van je favoriete skateboarder, het logo van je favoriete skatemerk of een stoere trick. Kun je niet kiezen tussen de verschillende wallpapers? Stel je beeldscherm zo in dat hij de beelden roteert, zo hoef je niet te kiezen en zit je altijd goed.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com