Skateboard tas kopen? Helaas kan je niet
altijd op je skateboard staan. skateboard tasSommige momenten vragen erom om hem even veilig op te kunnen bergen. Je kunt ervoor kiezen om je skateboard in een sporttas te stoppen, je kunt kiezen om hem in een speciale rugzak op je rug te dragen, maar je kunt ook gaan voor een speciale skateboard tas. Eenmaal weer thuis? Dan hang je hem zo aan de kapstok.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com

Skateboard tas

Heb je een Skateboard tas nodig om je skateboard in te vervoeren? Er bestaan gelukkig speciale skateboardtassen. Er zijn een aantal punten waarin deze tassen in het algemeen verschillen van andere typen tassen. Ten eerste is de grootte van je skateboard tas van belang. De tas moet groot genoeg zijn dat je skateboard er in past. Omdat een skateboard vrij lang is in vergelijking met andere sportartikelen heb je een wat langere tas nodig. Een skateboard is daarentegen niet erg zwaar en ook niet erg volumineus, dus heel groot hoeft je skateboard tas niet te zijn.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com

Materiaal, kleur, merk

Omdat je naast je skateboard ongetwijfeld nog andere spullen in je tas wilt vervoeren is het handig als de tas naast een groot vak voor je skateboard ook nog andere vakken heeft. Zo kun je meer meenemen en belandt niet alles op een grote hoop. Diverse merken bieden skateboardtassen aan, allemaal hebben ze hun eigen voordelen. Veel merken hebben een speciaal vak voor je mobiele telefoon en een uitgang voor je oordopjes, zodat je al wandelend muziek kunt blijven luisteren.

Modegevoelig?

Ben je modegevoelig? Gelukkig komen de skateboardtassen in alle vormen, kleuren en materialen.  Kijk vooral goed naar het materiaal van de tas. Is dat stevig genoeg om je skateboard en je andere spullen te dragen? Een ander punt van aandacht zijn de hengsels en de naden. Zijn deze een beetje stootproef? Dan heb je een prima tas te pakken.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com