Skateboard stickers kopen? Wanneer je skateboarders skateboard stickers
op een half pipe bezig ziet, zie je al snel de onderkant van het deck. Deze hebben vaak fantastische designs wat een skateboard juist nog cooler of mooier maakt en een sprong net even iets spectaculairder maakt. De stickers zijn een lust voor het oog en daarom zijn er zoveel mooie skateboard stickers verkrijgbaar. Zowel grote als kleine stickers. Ieder detail doet het hem.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com

Skateboard stickers

Een skateboard is niet af zonder stickers (Skateboard stickers).
Personaliseer je deck door middel van skateboard stickers. Ze zijn er in zoveel soorten, maten en kleuren, dat er altijd wel eentje bij ziet die je mooi vindt. Misschien heb je wel een favoriete band? Of misschien ben je wel een enorme verzamelaar van een bepaald merk? Plak je deck helemaal vol met de coolste stickers om je skateboard op te pimpen en er een persoonlijke touch aan te geven.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com

Geluksstickers voor op je skateboard

Veel sporters zijn ietwat bijgelovig. De ene hardloper heeft zijn gelukssokken aan, de andere sporter heeft een geluksonderbroek, weer een ander slaat een kruisje of doet een schietgebedje. Skaters kunnen hun board helemaal volplakken met stickers die misschien een extra bijdrage kunnen leveren in de gemoedsrust. Er zijn zo ontzettend veel stickers verkrijgbaar op je skateboard. Zo zou je ervoor kunnen kiezen om een klavertje vier onder je deck te plakken of een Mariasticker, zodat ze over je kan waken.

Stickers voor op de trucks
Behalve voor op het deck, bestaan er ook stickers voor op bijvoorbeeld de trunks. Dit zijn de assen waar de wielen aan vast zitten. Wees voorzichtig met het bestikkeren van deze onderdelen. Deze zijn namelijk essentieel voor de sturing van het skateboard en die moet je niet willen belemmeren. Vaak zijn trucks ook verkrijgbaar in aparte designs met een sticker erop. Dit is vaak veiliger dan wanneer je een losse sticker koopt.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com