Skateboard rugzak kopen? Hoewel je je natuurlijk skateboard rugzak
het liefst de hele tijd voortbeweegt per skateboard, kan het zijn dat de situatie er af en toe om vraagt om je skateboard even op te bergen. In sommige verkeerssituaties is een skateboard niet gewenst, terwijl op de meeste trein- en metrostations en op sommige pleinen in de grote steden skateboarden zelfs verboden is. Natuurlijk is hier een slimme oplossing voor bedacht in de vorm van een skateboard rugzak.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com

Skateboard rugzak

Hoe vervoer ik mijn skateboard (Skateboard rugzak)? Op plekken waar je je favoriete positie óp je skateboard even in moet wisselen voor de benenwagen wil je natuurlijk niet continue met je skateboard in de handen lopen. Slimmeriken hebben hiervoor de skateboardrugzak bedacht. Naast dat je je normale spullen op je rug kunt dragen in deze rugzak, heeft een skateboard rugzak de extra mogelijkheid om je skateboard aan je rugzak te bevestigen.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com

Typen Skateboardrugzak

Er zijn verschillende typen skateboardrugzakken op de markt. De manier waarop je je skateboard in de rugzak schuift of hangt verschilt per merk. In de meeste tassen schuif je je skateboard aan de voorkant in je tas, waarna je er een flap overheen trekt waarmee je skateboard vastgehouden en beschermd wordt. Bij een ander type skateboard rugzak gesp je je skateboard aan de buitenkant van je tas. Daarnaast heb je de tassen in alle kleuren van de regenboog. Moet hij vooral praktisch zijn of ben je modebewust, je vindt vast een model naar je smaak.

Kies voor Heavy Duty materiaal

Ben je op zoek naar een passende skateboardrugzak? Hou er dan rekening mee dat je voor goede kwaliteit gaat. Je skateboardtas krijgt het waarschijnlijk zwaar te verduren: hij moet je normale spullen en je skateboard tillen, en tijdens het skaten zal je rugzak regelmatig ergens in een hoek belanden. Door voor een tas van stevig materiaal te kiezen gaat je tas langer mee.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com