Skateboard Rotterdam kopen? Rotterdam is al jaren skateboard rotterdam
skateboardstad bij uitstek. Zoals wel vaker in steden met een wat rauwer karakter en een roemrucht verleden heeft de stad een uitgebreide skatecommunity, misschien zelfs wel een van de grootste skateboarder communities van Europa. Omdat skaten zo populair is in de stad zijn er overal in de stad skateparken, zowel indoor als outdoor. Ook worden er elke dag weer nieuwe populaire spots ontdekt om elkaar te ontmoeten en de nieuwste  tricks te oefenen en te bespreken. Verschillende parken en pleinen zijn geschikt om tricks uit te halen en waar skaten in veel andere steden vooral een jongerensubcultuur is, zijn er in Rotterdam skaters van alle leeftijden te vinden. Ook buitenlandse platforms noemen ‘Roffa’ de skateboardstad van Nederland.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com

Skateboard Rotterdam

Skateboard in Rotterdam kopen (Skateboard Rotterdam)? Skateparken en strak gemonteerde skatevideo’s. Omdat er in Rotterdam al jaren zoveel geskateboard wordt, komen er verschillende skatehelden uit de stad. Skateboardcrews als Colorblind en Bombaklats maar ook bekende filmers van skatefilmpjes als Sami, Hassani en Jan Maarten Sneep komen uit de Maasstad en weten de stad met hun bijzondere trucs en goed gemonteerde filmpjes steeds weer op de kaart te zetten als skatestad. De stad is inmiddels wereldwijd bekend als de stad in Nederland waar je naartoe moet als skaten je lust en je leven is.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com

Skateboard Rotterdam

Om dezelfde reden is het kopen van een skateboard in Rotterdam een koud kunstje. Er zijn enorm veel skateshops om je slag te slaan. Hier kun je je uitgebreid laten informeren over welk type skateboard met welk type wieltjes en welke maat deck voor jou het meest geschikt is. Ook zijn er diverse skatescholen waar je naast lessen nemen ook advies kunt inwinnen. Daarnaast word je hier klaargestoomd om een echte Rotterdamse skater te worden. In welk park ga jij als eerste de show stelen met je tricks?

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com