Skateboard met licht kopen? Nadat het eerste skateboard met licht
skateboard in de jaren zestig het levenslicht zag is er veel veranderd in het uiterlijk en de mogelijkheden van het skateboard. Daar waar het hooverboard van Marty McFly in de Back to the Futurefilms nog het hoogst haalbare leek, hebben de moderne skateboards het vliegende board van de hoofdrolspeler uit deze inmiddels filmklassieker al lang overtroffen. De simpele houten decks van de skateboards van weleer zijn inmiddels gemaakt van lichtgewicht materialen,  ze hebben eventueel extra grote wielen en er bestaan skateboards met elektrische motortjes om extra trekkracht te verzorgen. Inmiddels hebben sommige boards zelfs lichtjes.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com

Skateboard met licht

Je deck versierd met LED lichtjes (Skateboard met licht). Kunstige beschilderde houten decks met graffiti, tags of portretten van beroemde skateboarders kenden we al, maar de laatste rage is een skateboard met licht. In de shops liggen verschillende typen skateboards die versierd zijn met LED lichtjes aan de zijkant, fluorescerende verf op het deck of lampjes op de wieltjes die knipperen als het skateboard in beweging is. Er bestaat zelfs een skateboarddeck op zonne-energie.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com

Het skateboard van de toekomst

Hoe tof is dat: al skatend drijf je de LED lichtjes op je skateboard aan. Elke trick lijkt nog stoerder door het schijnsel van de lichtjes op je board of in je wieltjes. Daarnaast lijk je zelfs sneller te gaan door de flitsende lampjes. Je kunt zelfs kiezen voor een skateboard met een doorzichtig bord waardoor je de LED verlichting extra goed kunt zien. Ga je echt voor het maximale? Kies dan een board waarbij de ook nog eens kunt kiezen voor verschillende lichtfuncties.

Skaten in het donker

Hoewel vooral erg tof om te zien, is een skateboard met licht ook extra veilig. Niemand ziet je meer over het hoofd als jij met je verlichte board langs komt rollen. Stoer tijdens de tricks en veilig op straat. Zo kun jij in de avonturen relaxed en zichtbaar langs cruisen terwijl je tegelijkertijd een opvallende show weggeeft.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com