Skateboard Intertoys kopen? De speelgoedketen Intertoys skateboard intertoys
heeft diverse skateboards in de aanbieding, want skateboarden is weer helemaal terug van weggeweest. Zeker wanneer het mooi weer is en de kinderen lekker buiten willen spelen, is skateboarden zeer in trek. Uiteraard hebben ze bij Intertoys rekening gehouden met kinderen en zijn er kindermaatjes verkrijgbaar. Maar ook de grotere jongens en meiden kunnen bij Intertoys terecht om hun skateboard te kopen.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com

Skateboard Intertoys

Felle kleuren en stoere designs bij Intertoys (Skateboard Intertoys). De skateboards zijn er in allerlei leuke kleurtjes en designs en in verschillende maten en vormen. Zo kunnen kinderen al op jonge leeftijd beginnen met skateboarden op een flitsend skateboard. Nu nog die coole tricks leren.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com

Diverse prijsklassen
De skateboards zijn er niet alleen in allerlei lengtes en designs, er zit ook verschil in merk en kwaliteit en daardoor ook in de prijsklasses. Voor het goedkoopste skateboard zit je tussen de tien en twintig euro en daarop kun je je prima amuseren. Maar Intertoys heeft ook indrukwekkende boards tussen de zeventig en tachtig euro.
Niet alleen verkoopt Intertoys skateboarden maar ook de zogenoemde longboards. Deze lijken veel op een skateboard, maar zijn langer dan een skateboard en geschikt om langere afstanden mee af te leggen. Longboards zijn duurder dan skateboards.

Bescherming tijdens het skateboarden
Kinderen die spelen, willen nog wel eens vallen en brokken maken. Zeker wanneer ze op een skateboard gaan spelen. Het is dan ook aan te raden om je kind tegen vervelende schaafwonden op de knieën en ellebogen te beschermen en skatebeschermers aan te schaffen. Deze zijn voor de meisjes ook nog eens in het roze verkrijgbaar. Suf zijn beschermers helemaal niet. Ze hebben een coole look en de echte professionals hebben ze ook gewoon om. Ook is het verstandig om een helm te dragen tijdens het skaten zodat ze geen vervelend letsel oplopen wanneer ze bijvoorbeeld een keer met het hoofd tegen de stoeprand vallen.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com