Skateboard helm kopen? Kapotte knieën, flinke spierpijn skateboard helm
en af en toe een verstuikte pols of beurse plek, het hoort er allemaal bij als skateboarder. Zelfs professionele skateboarders vallen nog geregeld als ze nieuwe tricks aan het leren zijn. Maar ook tijdens de trainingen voor grote toernooien gaat er nog wel eens wat mis. Doordat je met je skateboard flinke snelheden of hoogtes kunt halen, kun je lelijk vallen. Als je je evenwicht verliest val je al snel van je board af, laat staan als je je trick verkeerd uitvoert bovenaan de halfpipe.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com

Skateboard helm

Vallen bij het skaten, het gebeurt veel. Schaf daarom een Skateboard helm aan. Hoewel kinderen het meest vallen tijdens het skaten, gaat het ook bij de ervaren skaters nog wel eens mis. Zelfs de echte professionals vallen nog wel een flink. Om te zorgen dat je zo goed mogelijk leert skaten kun je natuurlijk les nemen. Een van de dingen die je leert tijdens zo’n les is hoe je het beste kunt vallen. Zo voorkom je al een hoop ellende. Ook leer je goed remmen zodat je meer controle houdt. Je zult ongetwijfeld nog wel eens ongelukkig terecht komen. Om die reden is het geen slecht idee om bescherming aan te schaffen.

Een helm voor je skateboard

Inmiddels is het dragen van een helm tijdens het skaten de gewoonste zaak van de wereld. Ook tijdens wedstrijden wordt er steeds meer een helm gedragen. Tijdens sommige toernooien is het dragen van een helm zelfs verplicht. Omdat verwondingen aan het hoofd al snel erg vervelend zijn, is het dragen van een skateboard helm een verstandige keuze. Hoewel het voorkomen van vallen nooit helemaal lukt, zorgt het dragen van een helm er voor dat je al een aantal risico’s uitsluit. Inmiddels zijn er allerlei stoere modellen te koop zodat je er nog steeds tof genoeg uitziet tijdens het uitvoeren van je tricks.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com