Skateboard Bart Smit kopen? Voor elk kind een skateboard bij Bart Smit. Skateboard Bart Smit
De speelgoedketen Bart Smit heeft verschillende skateboards in zijn assortiment, want skateboarden is weer helemaal modern en hip. Wie wil er nou niet met mooi weer lekker buiten spelen? Skateboarden is een geweldige outdoor bezigheid. Uiteraard hebben we bij Bart Smit rekening gehouden met kinderen en zijn er kleinere maten skateboards verkrijgbaar. Maar ook de grotere jongens en meiden kunnen bij Bart Smit terecht om hun skateboard te kopen.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com

Skateboard Bart Smit

Felle kleuren en stoere designs bij Bart Smit (Skateboard Bart Smit). De skateboards zijn er in allerlei stoere felle kleuren en in mooie designs. En uiteraard heeft Bart Smit de skateboards in verschillende soorten en vormen. Dit geeft kinderen de kans om al op jonge leeftijd kennis te maken met deze leuke sport. Nu nog die coole tricks leren.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com

Diverse prijsklassen
De skateboards zijn er niet alleen in allerlei lengtes en designs, er zit ook verschil in merk en kwaliteit en daardoor ook in de prijsklasses. Voor het goedkoopste skateboard zit je tussen de tien en twintig euro en daarop kun je je prima amuseren. Maar Bart Smit heeft ook indrukwekkende boards die rond de vijftig euro zitten.
Ook verkoopt Bart Smit de zogenoemde longboards en waveboards. Longboards lijken veel op een skateboard, maar zijn langer dan een skateboard en geschikt om langere afstanden mee af te leggen. Longboards zijn over het algemeen duurder dan skateboards. De waveboard is een combinatie tussen een skateboard en een snowboard en heeft aan de onderkant slechts twee wielen in plaats van vier.

Bescherming tijdens het skateboarden
Kinderen die spelen, willen nog wel eens brokken maken. Zeker wanneer ze met een skateboard, longboard of waveboard gaan spelen. Het is dan ook raadzaam om je kind tegen vervelende schaafwonden op de knieën en ellebogen te beschermen en skatebeschermers aan te schaffen en aan te trekken. Deze zijn voor de meisjes ook nog eens in het roze verkrijgbaar. Suf zijn beschermers helemaal niet. De beschermers hebben een coole look en de echte professionals hebben ze ook gewoon om. Ook is het verstandig om een helm te dragen tijdens het skaten zodat ze geen vervelend letsel oplopen wanneer ze bijvoorbeeld een keer met het hoofd tegen de stoeprand vallen.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com