Skateboard Amsterdam kopen? skateboard amsterdamBen je op zoek naar een skateboard in Amsterdam? Droom jij ervan om net zo’n coole skater te zijn als Tony Hawk, Danny Way en Ryan Allen Sheckler? Wil je meedoen met die stoere jongens en meiden die op hun skateboard rondcruisen door de stad of zelfs allemaal toffe tricks uithalen in het skatepark? Koop hier dan gauw je board en maak de straten van Amsterdam onveilig op jouw eigen skateboard.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com

Skateboard Amsterdam

Cruisen langs de grachten van Amsterdam (Skateboard Amsterdam). In onze winkel heb je diverse soorten modellen aan skateboards. Wil je op je Skateboard voorbij de Amsterdamse grachten cruisen? Dan is het een idee om een wat langer skateboard aan te schaffen met grotere wieltjes. Deze hebben meer grip op de weg en je kunt er prima langere afstanden mee overbruggen.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com

Veel skategelegenheden in Amsterdam
Amsterdam heeft ook diverse skateparks en skatehallen en is dus een prima stad met diverse skategelegenheden waar jij nieuwe tricks kunt leren en beoefenen. Mocht je dergelijke plannen hebben, maar nog geen skateboard in huis hebben, dan is het aan te raden om voor een wat lichter en smaller board te kiezen met kleinere wieltjes. Zulke boards zijn namelijk wendbaarder en makkelijker mee te krijgen in een trick.

Uiteraard kun je overal, waar je maar wilt, skateboarden. Het is zelfs een tak van sport om op openbare plekken te skateboarden en daar de tofste tricks uit te halen op random straatmeubilair zoals een bankje of trapleuning. Amsterdam kent veel skateliefhebbers dus waarschijnlijk maak je op straat of in skateparks ook nog eens nieuwe vrienden. Skateboarden in Amsterdam is gewoonweg hartstikke leuk.

Skateboarden is weer in
Skateboards zijn terug van weggeweest. De skatepleinen en -hallen zijn opnieuw ontzettend populair en op straat rollen weer steeds meer jongeren voorbij op hun skateboard. Wil jij je er ook op wagen en een skateboard kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben diverse skateboarden in verschillende maten, vormen en designs in de aanbieding.

Bekijk alle skateboards! (vanaf €9,99)

Bekijk op Bol.com