schoenendroger kopenEen elektrische schoenendroger kopen? Steeds meer huishoudens zijn in bezit van de handige schoenendrogers. Waarom zouden we alleen kleding in de was doen en drogen terwijl de schoenen een bron voor schimmels en bacteriën zijn?

Lees daarom alles over de elektrische schoenendrogers en schoenverfrissers. Hierbij worden de beste producten behandeld en op prijs/kwaliteit geselecteerd. Lees tevens bij welke (web)winkels ze verkrijgbaar zijn.

Schoenendroger kopen

Een schoenendroger kopen is om diverse redenen een verstandige beslissing. Ten eerste zal het gebruikscomfort van schoenen verbeteren maar neemt het tevens een belangrijke rol in het behoud van hygiëne.

In Nederland ondervindt naar schatting meer dan 30% van de bevolking hinder van kalknagels en voetschimmel. Het steeds terugkerende probleem van deze lichamelijke klachten komt mede door gebrekkige reiniging en ontvochtigen van de schoenen. Gemiddeld produceren voeten 250ml zweet per dag. Dit komt omdat voeten de hele dag opgesloten zitten in warme en broeierige schoenen.

Tegenwoordig betrekken zelfs professionele pedicures de schoenendrogers in hun behandelplan. Kortom, het beschikken van een elektrische schoenendroger of schoenenrek brengt voordelen met zich mee.

Op deze pagina worden de bestverkochte en meest kwalitatieve schoenendrogers besproken. Hierbij worden producteigenschappen, prijzen en prestaties in overweging genomen.

Beste schoenendrogers

Er zijn veel soorten schoenendrogers in verschillende prijsklassen. De Blokker heeft bijvoorbeeld betaalbare elektrische schoenendrogers vanaf 19 euro terwijl Bol.com kwalitatief sterke schoenendrogers heeft die tevens als luchtverfrisser kunnen functioneren. De ANWB heeft daarentegen kleine compacte schoenendrogers van het merk ‘Travel & Co’ die handig zijn voor op reis. Hieronder bespreken we de beste opties om je schoenen te ontvochtigen waarvan eentje zelfs de schoenen kan verfrissen.

Vergelijk direct schoenendrogers: (vanaf €19)

Bekijk op Bol.com

Blokker schoenendroger

Schoenendroger kopenEen Blokker schoenendroger kopen kan al voor slechts 19 euro. De Blokker heeft een elektrische schoenendroger of schoenrek die met een temperatuur van tussen de 50 en 55 graden diverse soorten schoeisel kan ontdoen van vocht. Deze schoendroger is gemaakt van staal en kan maar liefst 4 paar schoenen tegelijkertijd drogen. Normaal gesproken kost dit droogrek 26,12 euro maar omdat het in de aanbieding is kan je het voor slechts 19 euro kopen. Dit elektrische rek is tevens toepasbaar op wintersport schoenen, wandelschoenen en handschoenen.

Shoefresh schoenendroger en verfrisser

Schoenendroger kopenDe Shoefresh schoendroger is effectief in het aanpakken natte en stinkende schoenen. Op de afbeelding rechtsboven is het artikel te zien en is het voor gemiddeld 100 euro te bestellen. Met dit apparaat kan je sportschoenen zowel reinigen alsook drogen. Kortom, wassen zonder water te gebruiken. De schoenendrogers van Shoefresh hebben de volgende producteigenschappen:

  • De schoenendrogers zijn toepasbaar op schoenen, scheenbeschermers, handschoenen, laarzen en helmen.
  • Wanneer je de schoenen op de houder plaatst, zal ie automatisch ontvochtigen en ontdoen van bacteriën en schimmels.
  • Het apparaat gebruikt warme lucht om de schoenen van vocht te ontdoen.
  • Door middel van Active Oxygen technologie kunnen de schoenendrogers nare, muffe en stinkende schoenen ontdoen van bacteriën en schimmels.

Shoedry schoenendroger

Schoenendroger kopenDe Shoedry schoenendroger is een goedkopere variant van de Shoefresh en is al verkrijgbaar voor 49 euro. Deze schoenendrogers functioneren hetzelfde alleen hebben ze geen functie als schoenverfrisser. Verder is het een kwalitatief apparaat die snel en efficiënt de schoenen droogt en automatisch uitgaat wanneer de schoenen droog zijn. Plaats het schoeisel op de houders en de Shoedry schoenendroger zal automatisch beginnen met ontvochtigen.

Travel & Co schoendrogers

Schoenendroger kopenDe ANWB heeft speciale, compacte en relatief goedkope schoendrogers in hun assortiment (afbeelding rechts). Deze schoendrogers zijn toepasbaar op schaatsen, fiets, snowboard, ski en wandelschoenen. Zorg dat het product niet ondergedompeld wordt met vloeistof. Wil je het schoonmaken? Gebruik dan een vochtig doekje om het artikel van vuil te ontdoen. Leden kunnen een Travel & Co schoendroger kopen voor 22,95 euro en niet leden voor 27,95. Koop je de schoendrogers via ANWB? Dan krijg je maar liefst twee jaar garantie.

Winkels

Een goedkope maar kwalitatieve schoenendroger kopen? Schoenendrogers, schoenverfrissers of schoenrekken zijn bij veel verschillende (web)winkels te bestellen. De beste winkels voor deze artikelen zijn onder andere Decathlon, Blokker, ANWB en Bol.com. Schoenendrogers zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro en kunnen oplopen tot wel 150 euro. Reeds een schoenendroger gekocht? Stuur ons dan een berichtje met jouw ervaringen en bij welke winkel het artikel is gekocht.