rozenblaadjesBen je op zoek naar rozenblaadjes? Waarschijnlijk wil je een mooie gelegenheid creëeren voor een romantische avond! Ze worden veelal op huwelijksavond of valentijnsdag gebruikt. Blaadjes van rozen geven een prachtige en romantische uitstraling waar menig vriendin enorm enthousiast van wordt. Lees in dit blog bericht hoe je ze het beste kan toepassen en welke opties je hebt voor het bestellen van rozenblaadjes in Nederland en België.

Rozenblaadjes

Wil je rozenblaadjes kopen? Deze leuke accessoires geven je interieur een romantische tint en zijn daarom ideaal om je vriendin mee te verrassen.

Het filmpje geeft je een idee hoe je de rozenblaadjes kan gebruiken en in welke quantiteit je ze kan bestellen. Het gaat dus om luxe rozenblaadjes die veelal gemaakt zijn van dun katoen. De versiersels kunnen in verschillende kleuren besteld worden, denk aan; goud, zilver, roze en natuurlijk rood. De rozenblaadjes kan je voor diverse momenten gebruiken en toepassen:

  • Strooi de blaadjes op het bed om je vriendin te verrassen. Dit wordt veelal op een verjaardag, valentijnsdag of huwelijksavond gedaan.
  • Strooi de blaadjes over het bruidspaar voor een romantische bruiloft
  • Vul het bad met water, strooi de blaadjes rond en steek de kaarsjes aan.

Je kan ook rozenblaadjes in een confetti kanon kopen. Dit geeft een prachtig verrassend effect. Je kan de rozenblaadjes bij een aantal webshops bestellen waaronder ook Bol.com. Bij deze laatste webwinkel kan je grote hoeveelheden in verschillende kleuren bestellen voor relatief lage prijzen. Bol.com heeft ze meestal op voorraad waardoor ze direct de volgende werkdag in Nederland of België kunnen leveren. Kortom, verras je vriendin met deze prachtige versiersels voor een onvergetelijke avond!

Heb je vragen of opmerkingen over het bestellen van rozenblaadjes? Neem dan contact op met de desbetreffende retailer. Heb je leuke suggesties voor het toepassen van rozenblaadjes in je huis? Stuur ons dan een berichtje!