We krijgen veel vragen van mensen die graag een robotstofzuiger in actie willen zien. Met dit soort producten is het immers “eerst zien, dan geloven”, voordat je er echt vertrouwen in hebt dat zo’n apparaat ook echt goed stofzuigt. Daarom hebben we een robotstofzuiger video gevonden waarin je een robotstofzuiger van het merk iRobot kunt zien stofzuigen.

Robotstofzuiger video

Zoals je kunt zien rijdt de robotstofzuiger met gemak door je huis en zuigt hierbij veel vuil en stof op. Ook kan hij met gemak onder de bank of onder je bed komen omdat hij zo’n laag formaat heeft.

Robotstofzuiger videoOok te zien is dat de robotstofzuiger zonder moeite van de houten vloer overgaat op het tapijt. Daarnaast manouvreert de robotstofzuiger zich met speels gemak langs alle tafel- en stoelpoten terwijl hij onder de eettafel bezig is. Ook wordt in de video de iRobot-app getoond, waarin je kunt zien dat de eigenaar van deze robotstofzuiger eenvoudig alles voor haar robotstofzuiger kan instellen.

Bekijk alle robotstofzuigers! (vanaf €79,00)

Bekijk op Bol.com

Zoals je in de bovenstaande robotstofzuiger video kunt zien gaat het hier om de iRobot Roomba. Dit is wel één van de duurdere robotstofzuigers. Als je op zoek bent naar een goedkopere robotstofzuiger, klik dan op de bovenstaande knoppen om in de verschillende webshops te kijken naar de verschillende robotstofzuigers die worden aangeboden.

Wat in de robotstofzuiger video niet wordt getoond is de zogeheten Virtuele Muur. Dit is een accessoire voor je robotstofzuiger waarmee je bepaalde zones in je huis kunt afbakenen en zo kan aangeven dat de robotstofzuiger daar niet mag komen. Voor meer informatie over dit onderwerp lees ook: Robotstofzuiger accessoires. Of bekijk alle accessoires via de onderstaande knop:

[Accessoires]

Ook handig is dat de iRobot-stofzuiger zichzelf terug kan rijden naar het oplaadstation (ook wel docking station genoemd), om vervolgens zichzelf weer op te laten laden voor een volgende ronde door je huis. Dit soort handigheden maken de robotstofzuiger de ideale assistent voor het schoon houden van je huis!