Welkom op de pagina waarin wij Robotstofzuiger tips en adviezen geven. Bij vragen kunt u natuurlijk het beste contact opnemen bij de fabrikant van het product of misschien bij de klantenservice van het merk.

Robotstofzuiger tips

Robotstofzuiger tipsSommige Robotstofzuigers hebben extra accessoires die handig kunnen zijn maar niet noodzakelijk. Daarnaast is het handig om een garantiebewijs te hebben in geval er iets mis gaat met het apparaat. De meeste robots zijn makkelijk in gebruik en bezitten instructie video’s en handleidingen die van pas kunnen komen.

Accessoires

In het bezit zijn van een afstandsbediening kan handig zijn bij het bedienen van de robot. Op deze manier is het eenvoudig de planning om te wisselen zonder telkens naar het apparaat te sjokken. Wi-Fi planning en smartphone verbindingen maken het mogelijk om de Robot de hele dag door vanuit een grote afstand te bedienen. Deze manier van communicatie kan zeer goed uitkomen als u bijvoorbeeld op werk bent en de Robot nog een laatste rondje wil laten doen. Sommige Robotstofzuigers hebben magneetstrips die op plekken gezet kunnen worden waar je de robot liever niet laat schoonmaken. Daarnaast zijn er ook nog virtuele lichthuizen die de robot opdracht kan geven om een kamer eerst schoon te maken voordat het aan de volgende kamer begint.

Bekijk alle robotstofzuigers! (vanaf €79,00)

Bekijk op Bol.com

Garantie & Handleiding

Wanneer er iets misgaat met de Robotstofzuiger, dan is het een grote opluchting dat uw garantiebewijs de defecte stukken dekt. De meeste Robots hebben minstens 1 jaar garantie waar anderen 2 tot zelfs 5 jaar garantie bezitten. Deze voorwaarden hangen natuurlijk af van welk apparaat u aanschaft en bij welke groothandel de aankoop wordt gedaan.

Ontbreekt de fysieke handleiding? Kijk dan op internet naar een online handleiding of naar reviews, desnoods raadpleegt u de klantenservice telefonisch, per mail of chat. Wij wensen u verder veel plezier bij een eventuele aankoop. Mocht u meer informatie of Robotstofzuiger tips nodig hebben, twijfel niet en bezoek onze website.

Bekijk alle robotstofzuigers! (vanaf €79,00)

Bekijk op Bol.com