Escape Room The Game (bordspel)Met Escape Room The Game (bordspel) beleef je een interactieve spelervaring in je eigen huis. Uit recensies en beoordelingen blijkt dat het gezelschapspel veel uitdagende en onvoorspelbare mysteries bevat. Hierdoor is het bordspel genomineerd als winnaar speelgoed van het jaar 2016. Lees meer over dit unieke spel in dit blog bericht.

Review: Escape Room bordspel

Een review van Escape Room The Game (bordspel) biedt duidelijkheid over de inhoud. Hierbij worden de speleigenschappen, features en recensies behandeld. Aan de hand van het volgende Youtube filmpje krijg je alvast een indruk van wat je kan verwachten.

Bekijk het Escape Room bordspel! (vanaf €24,99)

Bekijk op Bol.com

Het doel is om binnen bepaalde tijden puzzels op te lossen. Je moet daarvoor extra alert zijn op verborgen (veelal) cryptische aanwijzingen. Het Escape Room bordspel is geschikt voor 3 tot 5 spelers. Je moet in samenwerkingsverband denken en binnen 60 minuten een oplossing verzinnen. In de doos ontvang je een chrono decoder, hint decoder, 16 sleutels, 32 hint kaarten en 4 verschillende Escape Rooms. Een van de voorgaande kopers beoordeelde het spel als volgt;

“Na het spelen van het EXIT bordspel moest ik Escape Rooms The Game kopen. Ik was aangenaam verrast. Alle 4 de Escape Room scenario’s waren leuk/spannend en duurde gemiddeld één uur per spel. Voor ongeveer 30 euro vind ik het een koopje. Samen met de EXIT gezelschapspellen belandt dit spel op een gedeelde eerste plek.”

“De scenario’s hebben een prachtig samenhangend verhaal. Elk thema had wisselende puzzels die absoluut voor spanning en sensatie zorgden bij mezelf, mijn vrienden en familie!”

Het spannende spel heeft maar liefst 213 positieve reviews van gemiddeld 5.0 sterren op Bol.com ontvangen. Uit recensies en beoordelingen blijkt dat men de puzzels erg leuk vindt en dat de gelimiteerde beschikbare tijd spannende momenten oplevert. Ben je liefhebber van interactieve escape rooms? Dan zal dit bordspel aansluiten bij jouw wensen. Vanaf 24,99 euro kan je het bij winkels als Bol.com, Intertoys en Wehkamp kopen.