red bull mini koelkastenRed Bull mini koelkasten zijn immens populair in de horeca alsook voor particulier gebruik. Je vindt ze vrijwel altijd in kroegen, bars en clubs. Tegenwoordig worden ze ook besteld voor particulier gebruik en kom je ze veelal tegen in studentenkamers, man-caves en garages. In dit blog bericht vind je de beste en mooiste Red Bull mini koelkasten met bijbehorende producteigenschappen.

Red Bull mini koelkasten

Red Bull is opgericht in 1987 door een Thaise ondernemer Chaloe Yoovidhya en de Oostenrijker Dietrich Mateschitz. Het bedrijf is door de bekende energiedrankjes en bijbehorende marketing activiteiten enorm populair geworden. Tegenwoordig kan je bij iedere horeca gelegenheid Red Bull kopen en worden ze vaak in een Red Bull mini koelkast gepresenteerd. Deze mini koelkasten hebben een compact en strak design met Red Bull kenmerken erop. Op deze pagina bespreken we unieke modellen die tevens voor particulier gebruik interessant zijn.

Vergelijk alle mini koelkasten! (vanaf €40,00)

Bekijk op Bol.com

Red Bull mini koelkastenOp Alibaba kan je bijvoorbeeld het Red Bull model (rechts) krijgen. Deze mini koelkast heeft een koelruimte van 80 liter, heeft LED verlichting en drie verstelbare plateaus. Bij een bestelling van 50 eenheden kosten ze maar $80 tot $115 dollar. Dit is natuurlijk niet echt aantrekkelijk voor particulieren. Het onderstaande filmpje laat een compacter model zien die je op Ebay of Marktplaats kan bestellen voor prijzen tussen de 100 en 200 euro. Deze zijn ideaal voor op je studentenkamer!

Kortom, de Red Bull mini koelkasten zijn betaalbaar en creëeren tevens sfeer in de ruimte waar je het plaatst. De Red Bull mini koelkasten zijn niet overal verkrijgbaar. Je kan ze veelal op Alibaba, Marktplaats, Ebay of Marketplace van Facebook vinden. Heb je een Red Bull mini koelkast in je studentenkamer, man-cave, caravan of camper? Stuur dan jouw review over het product en bij welke winkel je het gekocht hebt naar ProductGids.com. Op deze manier kunnen wij onze bezoekers de beste informatie blijven geven.