De powerbank (Powerbank zonnepaneel) heeft zijn opmars in de wereld Powerbank zonnepaneel
gemaakt langs de ontwikkeling van de smartphone. In een tijd waarin de telefoon zoveel wordt gebruikt door zoveel mensen is de ontwikkeling van een externe oplader waar je geen stopcontact voor nodig hebt dan ook een behoorlijke aanwinst wanneer je een keer op reis bent en niet de gelegenheid hebt op je telefoon op de reguliere manier bij een stopcontact op te laden. Bekijk snel wat de mogelijkheden zijn via deze link.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Powerbank zonnepaneel

Powerbank zonnepaneel vinden? Powerbanks zijn er in allerlei soorten en formaten en kunnen behoorlijk variëren in vermogen. Wat ze echter bijna allemaal gemeen hebben is dat de powerbank zelf wel bij een stopcontact moet worden opgeladen. En dat kan een probleem zijn wanneer je een keer per ongeluk de deur uit loopt met een lege powerbank. Gelukkig zijn er inmiddels ook powerbanks op de markt die op zonne-energie werken.  Deze modellen zijn voorzien van zonnecellen waardoor ze zichzelf opladen terwijl ze jou telefoon aan het opladen zijn.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com

Een powerbank of zonne-energie kan zichzelf opladen terwijl je hem gewoon in de zon legt. Dat is niet alleen makkelijk omdat je dan langer energie uit de powerbank kunt halen maar veel apparaten zijn juist erg gevoelig voor warmte. Wanneer je je telefoon wel eens mee hebt genomen naar het strand weet je wat hiermee bedoeld wordt. Een ander powerbank kan dan in de zon gloeiend heet worden en hierdoor zelfs beschadigen of doorbranden maar een powerbank op zonne-energie maakt hier zijn voordeel van. Ook leveren de meeste powerbanks op zonne-energie meer dan genoeg power op met een vermogen van ongeveer 5000mAh. Dat is genoeg om je telefoon ongeveer 2 tot 3 keer op te laden. De meeste modellen hebben daarbij indicatielampjes op de powerbank die aangeven hoe vol deze nog zit.

Bekijk alle powerbanks! (vanaf €7,95)

Bekijk op Bol.com